Teknovation Logo
robot

 
  • Næste måneds Blechexpo 2019 er i fokus i den aktuelle udgave af Teknovation, som nu er trykt og ekspederet til vores distributører.

25. oktober 2019, kl. 14:48 

Seneste udgivelse er på vej

teknovationNr. 15 - 2019   Seneste udgivelser er nu trykt og afleveret til vores distributører, der starter omdeling fra mandag morgen. Læs blandt andet om den kommende, rekordstore Blechexpo 2019, der holdes 5. til 8. november i Stuttgart. Læs også om det kommende DIRA Business 2019 og ROBOTBRAG.


Så er der online-adgang til den elektroniske udgave af seneste nummer. Læs heri blandt andet om Blechexpo 2019-messen, som byder på et rekordstort udstillingsareal såvel som rekord i antal udstillere, samt søstermessen Schweisstec 2019, den 5. til 8. november i det moderne messecenter i umiddelbar forlængelse af lufthavnen i Stuttgart.

På plads er alle de kendte producenter på pladebearbejdningsområdet, og messen vokser samtidig i producenternes direkte tilstedeværelse og dermed internationale snit, ligesom det gør sig gældende for Schweisstec, der i år holdes samtidig med Blechexpo for syvende gang.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Pladebearbejdningstemaet berører også Trumpfs tiltag med Smart Factory Consulting Quick Check, såvel som foromtale af messens kommende premieremaskiner fra Bystronic, LVD, Remmert, ogGasparini. Der er også en artikel om de danske udstillere på Blechexpo samt en større reportage fra Mirit Glas ved Vogens, der har fået en større vandskæremaskine installeret.

På andre 12 temaspecialsider gælder det foromtale af DIRA Business 2019 og ROBOTBRAG, der holdes i Forskerparken i Odense den 14. november, og i lighed med Blechexpo også har vokseværk.

Transmissionsteknik og lejeteknologi er ligeledes genstand for specialtemasider, hvor Brd. Klee A/S kan berette om en positiv oplevelse for særligt gearmotor-området og øvrig transmissionsteknologi i forbindelse med hi ´19-messen, 1. til 3. oktober i Herning, ligesom man kan læse om SKF´s aktuelle optimeringer i kuglelejeproduktionen.

Bladet rummer også artikler om de første 50 år med aerospaceleverancer fra Terma i Grenaa, DMG MORI´s seneste digitaliseringstiltag over for de mindre og mellemstore virksomheder såvel som reportage fra den aktuelt afviklede AM Summit 2019 med mere.

Se hele den aktuelle udgave i onlineversionen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik