Teknovation Logo
robot

 
  • Smartere brug af data vil blive meget mere anvendt i fremtiden, spår CEO, Anders Top Haustrup.

8. oktober 2019, kl. 14:46 

Succes med fleksibel automatisering

Den prisbelønnede danske plastvirksomhed Plus Pack fortæller nu sammen med MADE om virksomhedens succes med fleksibel robotautomatisering.


Odensevirksomheden Plus Pack, der fremstiller fødevareemballage i plast og aluminium, har i gennem længere tid med succes arbejdet med digitalisering og automatisering.

Det fremhæver firmaet i en ny video produceret i samarbejde med Manufacturing Academy of Denmark, MADE.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Blandet andet har virksomheden ansat Bastain Fietje som head of Group Projects, til at samle de effektiviseringsprojekter, der løbende forgår, og implementere dem i en prioriteret rækkefølge. 

Eksempelvis arbejdes der med projekter inden for automatisering, digitalisering, bæredygtighed og leveringsperformance.

Her har firmaet blandt andet oplevet en gevindst ved at implementere autonome mobile robotter fra Robotize i produktionen til håndtering af færdig- og råvarer.

Efter som virksomheden arbejder med mange forskellige ordrer og kunder, så er der behov for en meget fleksibel produktion, og det er, ifølge firmaet, nu lykkedes at implementere cobotter til emnepluk, der er nemme at stille om og hurtigt kan flyttes til et nyt produkt.

"Tidligere havde vi indhegnede robotter, hvor der skulle indkaldes en integrator for at stille om. Nu kan medarbejderne nemt gøre det selv, og det er fantastisk," siger CEO, Anders Top Haustrup, og tilføjer at den næste større satsnings er brug af produktionsdata og analyse heraf.

Det gælder eksempelvis visionkontrol af emner, hvor firmaet håber at opnå en bedre forståelse af produktionsprocesser eksempelvis til gavn for det løbende vedligehold.

I forhold til de bærdygtige løsninger, så tror virksomheden på, at plast vil vedblive med at have en central rolle, men at der i høj grad vil være tale om genbrug. Og at den benyttede plast vil være begrænset til meget få typer, der netop er idelle at genanvende.

Se videoen her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik