Teknovation Logo
robot

 
  • Green Box A/S fortsætter virksomhedens betydelige vækst, og har i år fået den store S4+P4-linje fra Salvagnini indkørt I produktionen i Aulum, som virksomhedens direktør Mogens Jeppesen (t.v.) og Salvagnini-salgschef Bernhard Jessen (t.h.) her har taget opstilling ved.

21. september 2019, kl. 16:12 

Automationsskub til vækst i Aulum

teknovationNr. 13 - 2019   Hos Green Box A/S er der kraftig vækst. For at følge med den fortsat ekspansive ordreindgang på de præfabrikerede badeværelser, og øge fleksibiliteten, er tyndpladebearbejdningen hjemtaget, og placeret på en fuldautomatiseret S4+P4-linje fra italienske Salvagnini.


Siden opstarten for fem år siden er det gået stærkt for Green Box A/S. Rigtigt stærkt. Og udviklingen fortsætter hastigt med yderligere 50 procent vækst i den kommende periode, fortæller direktør og ejerleder Mogens Jeppesen til Teknovation:

”Et godt billede af vores udvikling får man, hvis man ser på antallet af medarbejdere, hvor vi er gået fra 13 medarbejdere i foråret 2016 til nu godt 90 godt tre år efter,” påpeger Mogens Jeppesen, og fortsætter:

”Sideløbende med tilknytningen af flere medarbejdere investerer vi også løbende i øget automatisering, og stadig flere processer kommer med, hvilket dels ensarter vores kvalitet, giver os høj leveringssikkerhed og samtidig produktivitet”.

Green Box´ løsninger er baseret på en stålramme, der angiver kabinens ydre rammer. Gulvet er støbt i beton, og på væggene er der indvendigt vådrums-fliser, ligesom alt andet interiør er monteret i fabrikshallerne, så boksen efterfølgende blot leveres på adressen, og sluttes til.

”Vi leverer kundespecifikke løsninger, og byder naturligt på en stor variation af muligheder, som kunden selv bestemmer. Vi sørger blot for, at de bliver produceret efter de mål og tegninger, som indgår i byggeriet eller renoveringen,” fortæller Mogens Jeppesen.

Stålrammerne klargøres i dag på den store S4+P4-linje med pladetårn, og monteres efterfølgende, hvorefter det gælder VVS- og el-arbejde, maling og fliseopmuring samt slutmontage med spejl, komplet badekabine og toilet.

”Det hele kører i takt, så vi flytter den enkelte enhed fra område til område en gang i døgnet. Pladebearbejdningen klargøres til den dagsproduktion, der venter den kommende dag,” fortæller Mogens Jeppesen.

Læs hele artiklen i det aktuelle Teknovation ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik