Teknovation Logo
robot

 
  • Med OnRobot Quick Changer – som nu er integreret i alle OnRobots værktøjer – sørger et enkelt kabel nu for en universel grænseflade for værktøjer og kommunikation. Det er således ikke er nødvendigt at frakoble kabler, når værktøjerne skal udskiftes. Udvidede kommunikationsmuligheder understøtter desuden et bredt udvalg af robotplatforme, fremhæves det.

10. september 2019, kl. 15:10 

Programmer otte robotmærker med én platform

Odense-firmaet OnRobot lancerer nu et WebLogic-system, der på én platform gør det muligt at programmere robotter fra otte af de største producenter, fremhæver producenten.


Med OnRobot-systemet WebLogic bliver det samtidigt muligt at anvende alle OnRobots robotgribere som 'end of arm tooling' på et stort udvalg af robotarme, noget der før ikke har været enkelt. Dermed bliver langt mere intuitivt at automatisere med et bredt udvalg af cobots og letvægtsrobotter, fremhæves det.

Løsning inkorporerer desuden elektronik integreret i en Dual Quick Changer, der har de samme nye egenskaber, samtidig med at den giver mulighed for at benytte to værktøjer i en og samme cyklus. Mix og match alt efter applikationsbehov og for at maksimere udnyttelsen af robotten.

"Producenterne stiller stadig højere krav til deres robotapplikationer, og end-of-arm-værktøjer er blevet nøglen til, at de kan optimere deres investeringer," siger OnRobots CEO, Enrico Krog Iversen, og fortsætter:

"Integrationen af vores Quick Changer på tværs af vores aktuelle produktudvalg gør det nemmere end nogensinde at skifte mellem værktøjer og robottyper, hvilket giver en større grad af fleksibilitet, reducerer spildtid og sikrer dermed en mere effektiv produktion og et hurtigere automatiseringsafkast. Det bringer os endnu et skridt tættere på en fælles OnRobot One-System løsning, som gør det nemt, hurtigt og billigt for producenter at bygge kollaborative applikationer, uanset hvilke robotter de vælger." 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik