Teknovation Logo
robot

 
  • Digital Reality-projektet gennemføres af Virsabi, Kring Innovation og Danmarks Tekniske Universitet.

15. august 2019, kl. 13:49 

Virtuel virkelighed præsenteres på DTU's bibliotek

Projektet Digital Reality, der er støttet af Industriens Fond, skal hjælpe danske virksomheder, som ønsker at arbejde med VR og AR. Den 28. august præsenteres projektets AR-teknik ved et åbent arrangement på DTU's Bibliotek i Lyngby.


Ud over at fortælle om projektet og de muligheder som projektet tilbyder til danske virksomheder, så vil det også være muligt at prøve industrinære samt mere kuriøse eksempler på hvad Virtual, Augmented og Mixed Reality kan byde på, på dagen.

Indtil den 15. september 2019 kan interesserede virksomheder henvende sig til projektet via projektets hjemmeside, med henblik på at være med i målrettede udviklingsforløb, fremhæver Industriens Fond.

Mange danske virksomheder kan høste tydelige gevinster ved at benytte Virtual Reality og Augmented Reality til at styrke forretningen, men det er kun få danske industrivirksomheder, der på nuværende tidspunkt er i gang med at udnytte det potentiale, der ligger gemt i brugen af digitale virkeligheder, lyder det fra Industriens Fond.

Det er ærgerligt, mener fonden, for teknologierne besidder muligheder for forbedringer på områder som produktivitet, kunderelationer eller andre nøgleparametre i enhver virksomhed.

Succesfulde erfaringer er allerede set hos internationale industrispillere som eksempelvis Boeing, Grundfos, Thyssen og General Electric, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik