Teknovation Logo
robot

 
  • Mekoprint Mechanics har pr. 15. august tilknyttet Søren Holmboe som Division Director.

14. august 2019, kl. 14:16 

Søren Holmboe til Mekoprint

Søren Holmboe tiltræder den 15. august som Division Director i Mekoprint Mechanics, med ansvar for den samlede metalforretning og 170 medarbejdere på de tre fabrikker i Danmark og Polen.


Mekoprint meddeler, at man pr. 15. august har ansat 49-årige Søren Holmboe i en stilling som divisionsdirektør, med ansvar for divisionens samlede metalforretning, og dermed cirka 170 medarbejdere på de i alt tre fabrikker i Danmark og Polen.

Søren Holmboe kommer fra en stilling som Chief Sales Officer, CSO, hos metalvirksomheden Multicut A/S, og har tidligere i en periode på ti år haft forskellige kommercielle ledelsesroller i Bagger-Sørensen-koncernen, oplyser Mekoprint-CEO Anders Kold, om sin afløser på Division Director-posten, idet han også fortsat vil bistå som intern teknologispecialist og sparringspartner på tværs af virksomheden:

”Med ansættelsen af Søren Holmboe ser vi frem til at fortsætte Mekoprint Mechanics´ positive udvikling som udviklings- og produktionspartner af metalløsninger i høj kvalitet til primært den nordeuropæiske elektronikindustri, såvel som øvrige virksomheder. Han har en stærk baggrund inden for branchen og den rette åbne, udviklingsorienterede og tillidsbaserede tilgang til vores mange bestående og nye kundepartnerskaber under udvikling,” siger Anders Kold. Om matchet med Mekoprint udtaler Søren Holmboe:

”Mekoprint Mechanics-divisionen kan hjælpe med meget brede kompetencer og førende produktionsteknologier fra lav til høj volumen. Med en stærkt engageret organisation giver det et fantastisk grundlag for at udvikle de bedste produkter sammen med kunderne i et langsigtet tæt partnersamarbejde. At få det samspil til at fungere optimalt både internt og eksternt med nye iværksættere og store nordeuropæiske virksomheder er særligt motiverende for mig".

Søren Holmboe er uddannet cand. oecon og har desuden en reserveofficersuddannelse fra forsvaret. Han startede sin karriere inden for salg og marketing i fødevarebranchen og har i de seneste 15 år kun arbejdet med større kunder i et tæt udviklings- og produktionssamarbejde.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik