Teknovation Logo
robot

 
  • Vice President Sylke Schultz-Metzner (t.v.) og Exhibition Manager Luise Werner (t.h.), begge fra Mesago Messe Frankfurt GmbH, ser frem mod 30. udgave af SPS, der holdes til november i Nürnberg.

13. august 2019, kl. 14:42 

30 år med SPS i Nürnberg

I Mesago, der er arrangør af SPS-messerne, og dermed også den 30. udgave, som holdes 26. til 28. november i Nürnberg, ser man frem til en rekordstor jubilæumsmesse.


Udsigten for SPS-jubilæumseventet er positivt, og vidner om vigtigheden af udstillingen til såkaldt Smart og mere digital automatisering, båret af Industrial IoT, IIoT og Industrie 4.0.

Mesago GmbH venter således omkring 1.650 automatiseringsleverandører, fra hele verden, til Nürnberg på SPS 2019, der er den 30. i rækken af de årlige messer, som hidtil har heddet SPS IPC Drives, men nu har ændret navn til SPS, der er en forkortelse for Smart Production Solutions.

Det ændrede navn tager ikke udgangspunkt i den hidtidige SPS-forkortelse. Det var en sammentrækning fra tysk af PLC, fortæller Vice President Sylke Schulz-Metzner.

I lighed de hidtidige messer er produktområderne fortsat trendsættende teknologier for industriel automatisering og hertil også stadig mere software og øvrig IT.

Besøgende på udstillingen skal således kunne drage fordel af det målrettede udvalg af produkter og tjenester, som tyske og internationale automatiserings- og digitaliseringsleverandører tilbyder, understreger Sylke Schulz-Metzner.

Digitalisering bliver også fortsat mere vigtigt i automatiseringsindustrien. Udstillere vil derfor ikke bare præsentere deres løsninger til eventet, men også forskellige produkter og eksempler på programmer til digital transformation. Der vil være emnerelaterede præsentationer på udstillingsforaene for at runde af.

Ved sidste års event kom 602 ud af de i alt 65.700 besøgende fra Danmark, og det betyder, at Danmark er det ottende vigtigste besøgsland efter Tyskland, der fortsat står for langt størstedelen. I år ventes tallet er blive øget, med den skærpede profil, og den stadig større opmærksomhed eventet har i Danmark, understreger Sylke Schulz-Metzner. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik