Teknovation Logo
robot

 
  • Technicons direktør Casper Hansen vil i Odense, ved workshoppen, begge dage klokken 11, fortælle om fleksibel automation, og hvilke muligheder og trusler der er forbundet med at automatisere.

14. juni 2019, kl. 07:52 

Technicon-workshop hos KJV

Når KJV A/S holder åbent hus i forbindelse med indvielsen af de større rammer i Odense, den 18. og 19. juni, er der også mulighed for at komme på gratis workshop med automationsvirksomheden Technicon.


Går man med overvejelser om at automatisere, og vil man gerne høre mere om Technicons erfaringer og forventninger til fremtiden inden for automation, med afsæt i den danske industri, kan man tirsdag og onsdag i den kommende uge lægge vejen forbi en gratis workshop i Odense.

Tecnicon er nemlig med, når udvidelsen af KJV-domicilet i Odense markeres med åbent hus, 18. og 19. juni, idet virksomheden har etableret en afdeling i rammerne, og har KJV som medejer af selskabet, der på få år er vokset markant og i dag er en betydelig spiller inden for implementeringen af fleksible automationsløsninger i Danmark.

Begge dage holdes der workshop klokken 11, hvor deltagerne helt uforpligtende kan stille spørgsmål til direktør Casper Hansen og Sales Engineer Thomas Gøtke om fleksibel automation, og hvilke muligheder og trusler der er forbundet med at automatisere.

Technicon deltager også som udstiller i forbindelse med åbent hus-arrangementet, så der vil endvidere være mulighed for at tale med Casper Hansen og Thomas Gøtke, også efter workshoppen begge dag, hvis man har uddybende spørgsmål eller blot ønsker yderligere information.

Ud over automationsworkshops er der ved arrangementet også mulighed for at møde ti øvrige producenter, som deltager med produktdemonstrationer og svejsetests med videre, ligesom der vil være en række tilbud, herunder et stort restmarked, hvor de besøgende selv sætter prisen, oplyser KJV, som åbner dørene de to dage i tidsrummet 8.30 til 16.30.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik