Teknovation Logo
robot

 
  • Det første spadestik blev taget af fra venstre Beckhoffs direktør i Danmark Michael Nielsen, salgs- og udviklingsdirektør Henrik S. Nielsen, fra entreprenøren JN Group, og Kolding-borgmester Jørn Pedersen.

13. juni 2019, kl. 14:57 

Første spadestik til Beckhoff-domicil

Med hjælp fra Koldings borgmester Jørn Pedersen, har Beckhoff Automation A/S torsdag taget det første spadestik til et kommende 1.500 kvadratmeter domicil, som bliver teknologisk forsynet med Beckhoffs egne løsninger inden for bygningsautomation og dermed skal fungere som et "levende showroom".


Beckhoff Automation A/S er vokset ud af den bygning, virksomheden lejede sig ind i for seks år siden, og har nu nået en størrelse, hvor det giver mening at investere i mursten. Derfor bygges nu et domicil på nabogrunden med plads til 50 arbejdspladser, stort lager, kursus- og konferencelokaler, samt træningslokaler med alt testudstyr.

"Tiden er helt rigtig til at skabe optimale fysiske rammer for vores medarbejdere og anvende vores egne intelligente løsninger fra kælder til kvist,” siger direktør Michael Nielsen, Beckhoff Automation. 

Siden Beckhoff Automation etablerede sig i Danmark i 2005, har virksomheden haft en stabil årlig vækst på 18 procent. Medarbejderstaben er på få år vokset fra 16 til 23. Det er særligt automationsløsninger til maskinbyggere, vindmølleindustrien, samt sygehuse og andre store bygninger, der skaber vækst.

”Automationsindustrien har taget kvantespring de senere år. Produktion og forretning smelter sammen, så man får fuldt udbytte af alle data og kan øge produktiviteten på tværs af afdelinger, fabrikker og lande. Vi oplever, at markedet er vokset eksplosivt, fordi vi integrerer nye teknologier som cloud, IoT og kunstig intelligens i vores standardsoftware til kunderne,” siger Michael Nielsen.

Beckhoffs kommende domicil på 1.500 kvadratmeter skal tilpasses medarbejderne, så når de fra foråret 2020 møder ind om morgenen, vil de opleve, at deres computer, printer og lys automatisk tændes. Intet unødvendigt udstyr står tændt natten over. Om vinteren giver fx en varm farvetemperatur et langt mere behageligt lys.

”Vi ønsker at skabe et domicil, der sætter æstetik og teknologi i højsædet. Det bliver et inspirerende hus for både medarbejdere og kunder - og et levende showroom, hvor kunder og andre interesserede kan opleve nyeste bygningsautomation i praksis. Derudover får vi plads til at afholde alle vores events, kursusaktiviteter, gå-hjem-møder og hands-on træning i det nye domicil. Vi glæder os til at give kunder og kursister en helstøbt Beckhoff-oplevelse, når vi er vært ved både store og små arrangementer,’ siger Michael Nielsen.

”I Kolding Kommune har vi skabt 4.800 nye job på fire år, og selv om vi også tiltrækker arbejdspladser udefra, skyldes det i stor stil, at vores egne virksomheder har succes. At Beckhoff Automation er glade for beliggenheden i Kolding er vist tydelig, når de vælger at bygge på nabogrunden,” siger borgmesterJørn Pedersen, der tog del i første spadestik.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik