Teknovation Logo
robot

 
  • Hvordan skaber vi optimale rammer, så danske virksomheder tør omsætte idekraften til handling? Sådan lyder oplægget til et af GTS-foreningens arrangementer på Folkemødet.

12. juni 2019, kl. 14:14 

Verdensmester i teknologiske legepladser

Danmark som verdensmester i teknologiske legepladser og det perfekte innovationssystem. Det er udgangspunktet for de to første debatter arrangeret af GTS-foreningen ved Folkemødet 2019 på Bornholm.


Årets debatter på Folkemødet 2019 løber til og med lørdag og byder på en række arrangementer om udviklingen inden for teknologi og innovation.

GTS-foreningen er arrangør og medarrangør af flere debatter, der kredser om netop disse emner.

Torsdag klokken 14 stiller foreningen eksempelvis skarpt på begrebet disruption og teknologisk tiltag, som mange virksomheder tøver med at kaste sig ud i.

Det foregåer i Tech på toppen-scenen og bliver med Charlotte Rønhoff som ordstyrer. Deltagerne er: MF´er Benny Engelbrecht, chef for forskning, videregående uddannelser og mangfoldighed, DI, Mette Fjord Sørensen, CEO for Siemens A/S, Claus Møller, direktør i Hasle Refractories A/S, Karen Bladt, og CTO hos FORCE Technology, Juan Farré.

Senere på dagen (kl. 16.00), diskuteres der på samme lokalitet muligheder for at skabe optimale betingelser for forskningsbaseret innovation og vækst i danske virksomheder. Arrangørerne er her Vækstfonden, GTS-foreningen, Innovationsfonden, ATV, og debatørerne er:

Borgmester i Aarhus og Formand for KL, Jacob Bundsgaard, borgmester i Vallensbæk Kommune, Henrik Rasmussen, direktør for Falck og formand for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, Jakob Riis, Departementschef i Uddannelses- og Forskningsministeriet, Agnete Gersing, og direktør for BM Silo, medlem af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, Dorte Martinsen, op.

GTS-foreningen holder desuden to arrangementer fredag og lørdag.

Se de fulde program for Folkemødet her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik