Teknovation Logo
robot

 
  • Hvordan skaber vi optimale rammer, så danske virksomheder tør omsætte idekraften til handling? Sådan lyder oplægget til et af GTS-foreningens arrangementer på Folkemødet.

12. juni 2019, kl. 14:14 

Verdensmester i teknologiske legepladser

Danmark som verdensmester i teknologiske legepladser og det perfekte innovationssystem. Det er udgangspunktet for de to første debatter arrangeret af GTS-foreningen ved Folkemødet 2019 på Bornholm.


Årets debatter på Folkemødet 2019 løber til og med lørdag og byder på en række arrangementer om udviklingen inden for teknologi og innovation.

GTS-foreningen er arrangør og medarrangør af flere debatter, der kredser om netop disse emner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Torsdag klokken 14 stiller foreningen eksempelvis skarpt på begrebet disruption og teknologisk tiltag, som mange virksomheder tøver med at kaste sig ud i.

Det foregåer i Tech på toppen-scenen og bliver med Charlotte Rønhoff som ordstyrer. Deltagerne er: MF´er Benny Engelbrecht, chef for forskning, videregående uddannelser og mangfoldighed, DI, Mette Fjord Sørensen, CEO for Siemens A/S, Claus Møller, direktør i Hasle Refractories A/S, Karen Bladt, og CTO hos FORCE Technology, Juan Farré.

Senere på dagen (kl. 16.00), diskuteres der på samme lokalitet muligheder for at skabe optimale betingelser for forskningsbaseret innovation og vækst i danske virksomheder. Arrangørerne er her Vækstfonden, GTS-foreningen, Innovationsfonden, ATV, og debatørerne er:

Borgmester i Aarhus og Formand for KL, Jacob Bundsgaard, borgmester i Vallensbæk Kommune, Henrik Rasmussen, direktør for Falck og formand for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, Jakob Riis, Departementschef i Uddannelses- og Forskningsministeriet, Agnete Gersing, og direktør for BM Silo, medlem af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, Dorte Martinsen, op.

GTS-foreningen holder desuden to arrangementer fredag og lørdag.

Se de fulde program for Folkemødet her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media