Teknovation Logo
robot

 
  • Blaaholms projektteam på de tre produktionslinjer til CS Wind på Taiwan har sammen med kunden fundet frem til løsninger, der vil give tårnproduktionen høj svejsekapacitet på et defineret produktionsareal.

12. juni 2019, kl. 14:28 

Tre Blaaholm-linjer til CS Wind

Danske Blaaholm meddeler, at man fra CS Wind har fået ordre på tre produktionslinjer til on- og offshore-vindmølletårnproducentens første tårnfabrik på Taiwan, der skal starte op i slutningen af året.


CEO Torben Blaaholm er glad for den tillid CS Wind har vist den danske virksomhed, og ser frem til samarbejdet. Blaaholms erfaring og knowhow om tårnproduktion og Heavy Duty Welding Equipment betyder, at CS Wind vil kunne levere tårne i høj kvalitet, fortæller Torben Blaaholm.

På havnen i Taichung tæt på offshore-vindmølleparkerne, bliver CS Wind-fabrikken centralt placeret. Det er en strategisk god position for at CS Wind kan levere til offshore-vindmarkedet i Taiwan, understreger Head of CS Wind Taiwan, M. Park, som videre fortæller, at det har været en konstruktiv dialog med Blaaholm om at nå den fornødne kapacitet inden for de fysiske rammer, og virksomheden ser meget frem til installationen i Taiwan.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Produktionslinjerne er optimeret under hensyntagen til den eksisterende krankapacitet og højden i produktionshallerne hos CS Wind i havneområdet i Taichung.

Produktionen af offshore-tårne på Taiwan ventes at starte op i slutningen af 2019.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media