Teknovation Logo
robot

 
  • Fra venstre ses borgmester Hans Østergaard, Ringkøbing-Skjern Kommune, lærlingeansvarlig Lars Pedersen og direktør Holger Lauritsen, begge VM Tarm A/S, samt formanden for DI Midt Vest, Claus Arberg. (Foto: Jonas Forup Stubkjær)

24. april 2019, kl. 08:47 

Praktikpladspris til VM Tarm

DI Midt Vest har for første gang uddelt "Praktikpladsprisen", der er tildelt VM Tarm A/S.


Fra og med i år er ”Praktikpladsprisen” indstiftet. ?risen tildeles en virksomhed, der har gjort en særlig indsats, når det gælder uddannelsen af nye faglærte.

Det gælder blandt andet for VM Tarm A/S, der har haft lærlinge i mange år, og i de senere år har ansat flere og flere, og således i dag har 24 lærlinge. 

"Det er lige præcis den slags tendenser, vi har brug for," mener formanden for DI Midt Vest, Claus Arberg. Administrerende dirketør Holger Ross Lauritsen, VM Tarm, supplerer:

”Der bliver for tiden snakket meget om automatisering. Det kan have givet unge mennesker en forestilling om, at det ikke kan betale sig at uddanne sig til håndværkere. Men der vil altid være brug for gode håndværkere, og det vil vi gerne være med til at sætte fokus på. Derfor er vi stolte over denne pris," siger Holger Ross Lauritsen.

På VM Tarm automatiserer de så meget, som de kan, men de er også klar over, at meget af det arbejde, de laver, meget vanskeligt kan automatiseres.

"Vi har fortsat brug for dygtig håndværkere, der kan tænke selv, og hvis vi ikke bliver ved med at gøre det attraktivt for unge mennesker at uddanne sig til håndværkere, vil vi på sigt ikke kunne finde den arbejdskraft, vi behøver,” fastslår Holger Ross Lauritsen.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik