Teknovation Logo
robot

 
  • Søren S. Jensen (t.v.) og Jens Strandbjerg (t.h.) vurderer, at de to virksomheder bliver kompetencemæssigt forstærket med den nye fusion . Foto: PR.

1. april 2019, kl. 13:59 

Stampes Elektro bliver del af Holtec

Stampes Elektro A/S i Ringkøbing bliver en del af Holtec Automatic-koncernen, der dermed er repræsenteret i otte danske byer.


Stampes Elektro A/S har siden 1961 leveret automationsløsninger og generatoranlæg til både lokale, nationale og internationale kunder. Virksomheden råder over eget elektroværksted, hvor der udføres reparation og vedligehold af elektromekanisk materiel.

I tråd med den aktuelle konsolideringsproces i automationsbranchen er virksomheden blevet opkøbt af Holtec Automatic. Det sker for at skabe flere muligheder og synergieffekter. Ifølge ejerkredsen passer sammenlægningen godt ind i de strategiske planer hos begge virksomheder, der i fællesskab udvider kompetencevinduet inden for blandt andet tavleproduktion, software og montageopgaver worldwide:

"Med opkøbet af Stampes Elektro tager vi endnu et skridt mod at blive den førende automationspartner i Danmark. Vi ser en stærk synergi mellem de to selskabers faglighed," siger Søren Skytte Jensen, der er koncernchef og hovedaktionær i Holtec.

Jens Strandbjerg, den hidtidige ejerleder i Stampes Elektro A/S, vurderer, at to virksomheder med samme værdisæt nu bliver samlet i en stærkere og mere kompetent enhed. I en branche, hvor der sjældent er plads til fejl, og hvor høj faglighed er essentiel, er det vigtigt at være på bølgelængde, når man skal arbejde sammen:

"Kulturen og den rette virksomhedsånd er vigtig for os, og vi ser Holtec som et godt match. Holtec har i mange år haft et godt navn i branchen, og fusionen er en unik konsolideringsmulighed. Vi glæder os meget til at udnytte potentialerne i den nye konstellation," siger han.

Jens Strandbjerg fortsætter som ansat i Stampes Elektro, der også bevarer sit nuværende navn. Han oplyser, at fusionen ikke ventes at få konsekvenser for selskabets nuværende medarbejderstab.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik