Teknovation Logo
robot

 
  • BITVA-elevprisen 2019 blev ved en festlig overrækkelse tildelt Nong Frostholm, der her flankeres af indstiller og chef, teamleder Benny Berthel, Gustav Fagerberg A/S, (t.v.), og bestyrelsesmedlem i BITVA, direktør Peter Larsson, Folke-Larsens Eftf. A/S.

21. marts 2019, kl. 20:27 

BITVA-elevpris til Nong Frostholm

Efter årets ordinære BITVA-generalforsamling uddeltes BITVA-elevprisen 2019, der blev tildelt Nong Frostholm fra Gustav Fagerberg A/S.


Nong Frostholm er blevet tildelt BITVA-elevprisen for 2019. Prisen, der er på 5.000 kroner gives hvert år til en elev hos et af medlemsfirmaerne, der har vist særlig interesse og engagement for sit brancheområde, udvist stor selvstændighed og initiativ, været og er et godt eksempel for sine kollegaer og deltaget i undervisningen på en godkendt erhvervsuddannelse med et godt resultat.

Nong Frostholm, der er 23 år, har været elev hos Gustav Fagerberg,, og er nu færdiguddannet som handelsassistent fra Knord med flotte karakterer.

I sin begrundelse for indstillingen fremhæver Fagerberg blandt andet, at Nong Frostholm gennem hele sit uddannelsesforløb har udvist stort engagement. Hovedparten af hans uddannelse er foregået i salgsteamet med fokus på kundeservice, rådgivning, afsætning og Fagerbergs forretningsmodel. Blandt andet har han arbejdet med salget af Rotorkaktuatorer, og han har videreudviklet effektive skabeloner til firmaets salgsrapporteringsværktøj ’Qlickview’ til glæde for afdelingscheferne.

Nong Frostholm har professionelt, såvel som socialt deltaget aktivt i firmaets arrangementer. Ved messer arbejde har han vist sig at være en udadvendt profil og ved firmaets sociale arrangementer har han været en vittig og åben kollega, som både er lyttende og talende til glæde for hvem, der måtte få glæde af hans selskab.

jsj


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik