Teknovation Logo
robot

 
  • Med de fleksible Chainflex-kabler CFBUS.045 og CFBUS.049, har Igus udviklet langtidsholdbare Ethernet-kabler med 600 Volt UL-godkendelse. (Illustration: Igus GmbH)

15. marts 2019, kl. 07:24 

Fleksible Ethernet-kabler med 600 Volt

Igus har nu udviklet yderligere to fleksible Ethernet-kabler, CFBUS.045 og CFBUS.049, særligt til brug i energikæder. CAT5e- og CAT6-kabler har øget UL-godkendelsen til det nordamerikanske marked med 600 Volt.


Industrielt Ethernet er skridtet ind i fremtiden for morgendagens digitialiserede fabrik. Mange undersøgelser viser, at brugen af feltbusser stagnerer, og at antallet af Ethernet-noder øges med tocifrede vækstrater.

Mange har glemt, at feltbussystemer er designet specifikt til barske daglige industrielle miljøer, hvorimod Ethernet er udviklet til det rene og sikre kontor- og servermiljø. Men, det industrielle miljø kræver en sikker og holdbar forbindelse mellem komponenterne.  

I den henseende er Igus den første leverandør, der tilbyder en kabelfamilie med serierne CFBUS.045 (CAT5e) og CFBUS.049 (CAT6), som er udviklet specifikt til brug i energikæder. Med mere end 76 millioner slag og en bøjningsradius på 9,5 gange diameter kunne kablerne tydeligt demonstrere deres høje driftslevetid i Igus' eget testlaboratorium. Det er på grund af kabelmaterialerne i høj kvalitet og den høje elektromagnetiske kompatibilitet gennem en særligt flettet afskærmning med 90 procent afskærmning, at Igus nu kan tilbyde kablerne med en øget UL-spænding på 600 Volt direkte fra lager. Således kan Ethernet-kablerne bruges sikkert sammen med drevkablerne.

Med mere end 1.300 typer tilbyder Igus et bredt udvalg af energikædekabler med et omfattende udvalg med internationale godkendelser, inklusive kabler med UL-certificeringen. motion cable-specialisten har leveret UL-certificerede Chainflex-kabler til mekaniske og fabriksanvendelser i mere end 25 år. For eksportvirksomheder betyder det en nem markedsadgang i USA, fordi UL (Underwriters Laboratories) er den mest velkendte og udbredt accepterede testorganisation i USA. Den offentliggør regelmæssigt standarder og certificerer produkter såsom Igus-kablerne. Hvis der er testcertifikater til kablerne, går toldbehandlingen og idriftsættelsen hurtigt og problemfrit. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik