Teknovation Logo
robot

 
  • Det er gratis for en virksomhed at deltage, men der opkræves et gebyr på kr. 1.000, hvis denne er tilmeldt og ikke bruger standen på dagen. Der er plads til 100 stande på messen, som vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet.

25. februar 2019, kl. 07:02 

Mød fremtidens SDU-ingeniører

Den 8. maj holder Det Tekniske Fakultet på Syddanske Universitet, SDU TEK, praktik- og projektdag, hvor virksomheder og ingeniørstuderende møder hinanden for en snak om studiejob, praktik- og projektsamarbejde.


Praktik- og projektdagen på SDU TEK, der løber af stablen 8. maj fungerer som en messe, hvor mindre og store virksomheder kan komme i dialog med de studerende omkring praktik eller projektsamarbejde.

I alt forventer arangørerne at omkring 100 virksomheder deltager, og at de op dagen kan komme i kontakt med omkring 1000 studerende, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På diplomingeniørsiden er fagretningerne bygningsteknik, elektrisk energiteknologi, elektronik, Global Management and Manufacturing, softwareteknologi, integreret design, kemi- og bioteknologi, maskinteknik, produktion og robotteknolog repræsenteret.i

Blandt civilingeniørerne repræsenteres fagretningerne elektronik, energiteknologi, fysik og teknologi, kemi, konstruktionsteknik, Software Engineering, lærings- og oplevelsesteknologi, miljøteknologi, Operations Management, Product Development and Innovation, robotteknologi og velfærdsteknologi.

Samarbejdspartnere til semesterprojekter, bachelor- og specialeprojekter, incompany project, ingeniørpraktik, afgangsprojekter og studiejobs vil de studerende på dagen efterspørge, fremhæver SDU.

Alle tilmeldte virksomheder får ved arrangementet en stand til rådighed, hvor de kan møde de studerende. Endvidere er der mulighed for at holde et profileringsindlæg i løbet af dagen, der kan give de studerende et indblik i virksomheden, og hvordan man arbejder med den faglighed, som de studerende kunne have interesse i at beskæftige sig med.

Tilmeldingsfrist for stand og tilhørende fagligt profileringsindlæg er 5. april, og tilmeldingsfrist for en stand alene er 1. maj.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media