Teknovation Logo
robot

 
  • Med Bila DataPower venter Product Manager Thomas Ording at Bila kan løfte fremstillingsvirksomheder med dataopsamling og brug af data fra produktionen.

30. januar 2019, kl. 20:06 

Blackbird bag Bila DataPower

Bila A/S meddeler, at virksomheden netop har indgået et samarbejde med Blackbird, om en fælles løsning til indsamling af data ved produktionsanlægget, så fremstillingsvirksomhederne kan få optimeret produktionen gennem dataopsamling. Løsningen kaldes Bila DataPower.


Med Bila DataPower skal det fremadrettet være muligt, på nem og hurtig vis, at få dataopsamling på produktionsanlæg og dermed få adgang til mulige forbedringsinformationer, mener man hos Bila og samarbejdspartneren Blackbird.

Samarbejdet beror på et fælles værdisæt om at kunne tilbyde fremstillingsindustrien løsninger, der øger konkurrencedygtigheden, understreger Bilas Product Manager Thomas Ording. I samarbejdsrelationen skal Nykøbing M.-virksomheden stå for distribution, salg og service af løsningen Bila DataPower, mens Blackbird vil stå i spidsen for udviklingen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Bila DataPower er en Plug-&-Play-løsning, fremhæver samarbejdspartnerne. Med den kan man opsamle data fra produktionsanlæg og vise en status hvor-som-helst og når-som-helst. Her er det blandt andet muligt at se produktionslinjens effektivitet, dens nedetid og årsagerne dertil.

For at komme i gang kræves tilslutning af strøm og en sensor - og typisk klares installationen på under en time, understreger Thomas Ording, der er begejstret for samarbejdet med Blackbird:

”Med Bila DataPower er der ikke behov for tekniske indgreb og dyr montering på produktionsanlægget. Der er heller ikke brug for IT-involvering, da Bila DataPower selv kan sende data til en sikker server – ligesom el-måleren derhjemme.” 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik