Teknovation Logo
robot

 
  • Den digitale løsning samler det at udfylde, underskrive, godkende og sende oprindelsescertifikater, eksportdokumenter og andre handelspapirer rundt i verden i én løsning, fremhæver salgschef Jesper Juul-Jensen, Dansk Erhverv.

15. januar 2019, kl. 14:31 

Digital carnet- og certifikatservice

Dansk Erhverv meddeler, at carnet- og certifikatservice nu går digitalt, og således løftes over på en digital løsning for udfyldelse, underskrivelse, godkendelse og afsendelse af oprindelsescertifikater, eksportdokumenter og andre handelspapirer rundt i verden.


Det bliver nu nemmere og hurtigere for virksomheder at få ekspederet oprindelsescertifikater, eksportdokumenter og andre handelspapirer. En digital løsning samler således fem vigtige indgange for handelsvirksomhederne på én og samme platform, fremhæver Dansk Erhverv, der i medlemsskaren blandt tæller Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA, samt Dansk Værktøjsmaskinforhandler Forening, DVF.

Den digitale platform gør det muligt for virksomhederne i én arbejdsgang kan udfylde, underskrive, godkende og sende oprindelsescertifikater, eksportdokumenter og andre handelspapirer rundt i verden med deres varer.

”Vi har hidtil i et vist omfang håndteret dokumenterne elektronisk. Men populært sagt har vi kun haft sat strøm til papiret. Nu tilbyder vi en omfattende digital løsning, som vil gøre dokumentarbejdet betydeligt nemmere, hurtigere og sikrere for både vores kunder, deres forretningspartnere og for os. Det er en løsning, som er født med muligheden for at samle alt det, vores kunder har behov for. Handelsvirksomhederne får én indgang til henholdsvis transportpapirer, varelister, fødevarecertifikater, told- og skattedokumentation samt Dansk Erhvervs carnet- og certifikatservice på én platform,” siger salgschef Jesper Juul-Jensen, Dansk Erhverv.

Det er i samarbejde med Dansk Erhverv medlemmet ClearView Trade, der har udviklet indberetningssystemet for handelsvirksomhederne, at Dansk Erhverv kan tilbyde sine kunder de nye digitale løsningsmuligheder.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik