Teknovation Logo
robot

 
  • Med udvidelsen af salgs- og serviceorganisationen i Tyskland sigter Valk Welding Deutschland GmbH på at være en kompetent partner og forbedre sin service yderligere. Med ekspertise og innovative løsninger inden for robotik, automatisering og svejseteknologi vil satsningen endvidere skulle imødekomme den stigende efterspørgsel på højkvalitets automatiseringssystemer til svejsning, påpeger Valk Welding.

11. januar 2019, kl. 07:42 

Valk Welding fortsætter europæisk ekspansion

Den hollandske specialist inden for robotsvejseløsninger Valk Welding fortsætter den europæiske ekspansion med en større satsning på det tyske marked. 


Valk Welding fortsætter med uformindsket styrke ambitionerne om at tage markedsandele på det europæiske marked for robotsvejseløsninger.

Næste skridt er at etablere en komplet salgs- og serviceorganisation på det stor tyske marked, som producenten siden 2010 primært har passet fra hovedkontoret i Holland.

I de senere år har robottsvejsningsintegratoren og automationsleverandøren installeret forskellige systemer i Tyskland til førende virksomheder inden for trailerkonstruktioner, maskinbyggeri, stålkonstruktioner og generel underentreprise.

Producenten, der aktuel har egne filialer i en række andre europæiske lande herunder Danmark, har med andre europæiske satsninger således sikret sig en markant stilling inden for robotsvejsning med fleksible automatiseringsløsninger til produktion af særligt mindre serier i EU-området.

"I tæt samarbejde med den japanske robotfabrikant Panasonic Welding Systems har vi udviklet brugervenlig software til dette formål, hvilket gør det muligt for offline-programmering af robotsvejsesystemer. Vi har udviklet vores egne Plug-In-moduler, der gør det muligt for kunderne at opnå høj svejsekvalitet og meget høj driftsikkerhed med vores svejserobotter," siger direktør, Remco H. Valk, og fortsætter:

"For yderligere at udvide vores position på det tyske marked ønsker vi at oprette vores egen salgs- og serviceorganisation med tyske rådgivere, teknikere og kontoransatte, for hvilke Jörg Gerlitzki nu udnævnes til landschef pr. 1. januar 2019. "

"Jörg Gerlitzki har en baggrund som maskiningeniør med mange års erfaring inden for teknik, svejseteknologi og automatisering, samt har omfattende kendskab til det tyske marked. Vores mål er at vokse til mellem 15 og 20 medarbejdere inden for de næste 10 år og etablere en afdeling med træningsfaciliteter og teknisk support i det kommende år," tilføjer han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik