Teknovation Logo
robot

 
  • Industriens Fonds bestyrelse glæder sig over at Thomas Hofman-Bang i februar 2019 tiltræder som administrerende direktør.

18. december 2018, kl. 11:13 

Thomas Hofman-Bang afløser Mads Lebech

Thomas Hofman-Bang tiltræder i februar 2019 som administrerende direktør for Industriens Fond. Han overtager roret fra Mads Lebech, der tiltræder som administrerende direktør for TryghedsGruppen og TrygFonden.


Industriens Fond meddeler, at det bliver Thomas Hofman-Bang der afløser Mads Lebech som administrerende direktør.

Dermed har Industriens Fond sikret sig en leder med erfaring i at drive industriel og rådgivende virksomhed i en dansk og global kontekst, ligesom Thomas Hofman-Bang har et netværk i erhvervslivet og blandt nøgleaktører inden for erhvervsfremme og forskning i Danmark, fremhæver Sten Scheibye, der er bestyrelsesformand for Industriens Fond.

Thomas Hofman-Bang har gennem en lang erhvervskarriere arbejdet indgående med blandt andet internationalisering, innovation, talentudvikling og konkret anvendelse af ny viden og teknologi i virksomheder.

”Industriens Fonds fokusområder og mission står mig nær. Både som erhvervsmand og med min store interesse for samfunds- og velstandsudviklingen i Danmark. Med både praktisk og strategisk erfaring i rygsækken vil det være mit mål at videreføre og videreudvikle Industriens Fonds arbejde til gavn for konkurrenceevnen og værdiskabelsen i dansk erhvervsliv,” sigerThomas Hofman-Bang.

Han kommer senest fra en stilling som CEO hos KPMG og var før det mangeårig CEO for den globale industrikoncern NKT. Sideløbende har Thomas Hofman-Bang bestyrelseserfaring fra en række toneangivende virksomheder og organisationer, såsom blandt andre William Demant, Rambøll, Neurosearch, Dansk Industri, Danmarks Vækstråd, Copenhagen Capacity og Bikubenfonden.

Ansættelsen af en ny direktør i Industriens Fond betyder, at Mads Lebech kan påbegynde sit job som administrerende direktør forTryghedsGruppen og TrygFonden.

”Bestyrelsen i Industriens Fond skylder Mads Lebech stor tak for en dedikeret kæmpeindsats. Mads Lebech har ført Industriens Fond igennem en enorm udvikling i de ti år hvor han har siddet ved roret. Han overleverer en fond i god form, hvor der er mange aktive projekter, styr på placeringen af formuen og en helt ny strategi,” siger Sten Scheibye,der siden 2011 har været bestyrelsesformand for fonden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik