Teknovation Logo
robot

 
  • Tyske Photonics i Ulm, der hidtil har været ejet af Philips, indgår fremadrettet i Trumpf-koncernen.

18. december 2018, kl. 08:17 

Photonics overtages af Trumpf

Tyske Trumpf meddeler, at man har opkøbt Ulm-baserede Photonics GmbH, som hidtil har været et Philips-datterselskab, der primært gør sig inden for laserdiode-fremstilling, hvorved overtagelsen udvider Trumpfs produktportefølje.


Trumpf har foretaget et strategisk opkøb gennem overtagelsen af alle aktier i Photonics GmbH, der primært fremstiller lysdioder, oplyser Trumpf-bestyrelsesformand Nicola Leibinger-Kammüller.

Overtagelsen føjer således yderligere løsninger til Trumpfs produktportefølje ligesom fabrikationsanlæg og cirka 280 yderligere medarbejdere.

Blandt Photonics-medarbejderne indgår en stor R&D-afdeling, som nu understøttes af Trumpfs tilsvarende i Ditzingen ved Stuttgart, understreger Trumpf-CFO Lars Grünert, der udtrykker store forventninger til optagelsen af det ekstra gruppemedlem i koncernen.

Photonics er etableret i 2000, og har haft løbende vækst, ikke mindst inden for løsninger til producenter af Smartphones, oplyser direktør Joseph Pankert, som ser frem til at blive en del af "Trumpf-familien", hvor han venter, at Photonics kan fortsætte den gode udvikling.

Ud over hovedsædet i Ulm tæller Photonics også produktion i Aachen, hollandske samt salgsselskaber i kinesiske Shenzen, Shanghai og Qingdao.

Det er aftalt mellem parterne, at man ikke offentliggør købsprisen, og transaktionen ventes at blive endelig i løbet af andet kvartal 2019, når alle myndigheder har haft lejlighed til at gennemgå handlen. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik