Teknovation Logo
robot

 
  • Morten Spanggård fra Norconsult A/S i Kalundborg og André Hansen, André Consulting, har gjort gode erfaringer med en konkret case, og indleder derfor nu et samarbejde, hvor firmaernes samlede kompetencer tilbydes som "én løsning".

10. december 2018, kl. 13:23 

Norrconsult og André Consulting i samarbejde

Når det gælder automatiseringsprojekter, så har Norrconsult A/S i Kalundborg og André Consulting, Vig, nu indledt et samarbejde, hvor man tilbyder ekspertiserne inden for styring, automatisering, kvalitet og validering i kombination med mekanisk konstruktion og robotløsninger.


forud for et nu indledt samarbejde kontakte Morten Spanggård fra Norconsult A/S i Kalundborg André Hansen, André Consulting i Vig, og efter en god snak, blev man enige om, at det var et godt match.

Norconsultsekspertiser er inden for PLC styring, automation samt QA & validering mens André Consulting er inden for specialmaskiner, mekanisk konstruktion samt robotløsninger. Samtidig har begge et netværk i industrien.

André Hansen er sikker på at samarbejdet vil åbne op for større ordrer inden for automatisering:

"Vi er samtidig i gang med at etablere samarbejde med et ingeniørnetværk og en maskinbygger, som har stor erfaring med at bygge maskiner til blandt andet medico," fortæller han, der har har over 30 års erfaring inden for automatisering, og har været hele vejen rundt, lige fra salg, konstruktion samt fremstilling af løsninger på eget værksted. I dag er virksomheden baseret på konsulentydelser inden for mekanisk konstruktion.

Norconsult er på sin side en af Skandinavisk forankret tværfaglige rådgiver med mere end 200 medarbejdere i Danmark og 3.500 på verdensplan.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik