Teknovation Logo
robot

 
  • Uddannelses- og forskningsminister, Tommy Ahlers, vil give sit bud på ”innovation i verdensklasse ved formiddagsarrangentet.

5. december 2018, kl. 12:31 

Tommy Ahlers om Danmark som førende testland

Programmet til konferencen 'Danmark som førende testland – hvordan?' 10. januar er nu på plads og byder blandt andet på et indlæg fra uddannelses- og forskningsminister, Tommy Ahlers, der vil fortælle om innovation i verdensklasse. Desuden vil et nyt GTS-initiativ blive præsenteret på konferencen, fremhæver medarragørerne fra GTS-foreningen.


Ved konferencen 'Danmark som førende testland – hvordan?' er det endelige program nu offentliggjort.

Deltager vil eksempelvis få et indlæg fra uddannelses- og forskningsminister, Tommy Ahlers, der fortælle om innovation i verdensklasse. 

Baggrunden for konferencen er, at landende rundt om os investerer i test- og demonstrationsfaciliteter, og der derfor er brug for at vurdere, hvad der skal til, for at Danmark kan følge med.

På dagen vil flere internationale oplægsholdere ogås give deres besyv med. Blandt andre vil co-founder og formand for Technopolis Group, Erik Arnold, fortælle om internationale trends og nationale strategier på området.

Svenske Vinnova og Invest In Denmark drøfter betydningen af testfaciliteter for at tiltrække virksomheder og kloge hoveder. Hertil vil et par danske virksomheder, der giver deres bud på, hvad Danmark skal gøre fremadrettet.

Endelig vil CTO i FORCE Technology, Juan Farré, fortælle om et nyt GTS initiativ for overblik og videnformidling af GTS-institutternes teknologiske infrastruktur.

Konferencen bliver holdt i et samarbejde mellem GTS-foreningen, DI og IDA og foregår om formiddagen den 10. januar i Industriens Hus.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik