Teknovation Logo
robot

 
  • Carsten Bach (t.h.) besøgte forleden Bogense Plast for at få et indblik i virksomhedens dagligdag og produktion. Her ses han ved en af virksomhedens mange sprøjtestøbemaskiner sammen med Per Grunddal Jørgensen (t.v.), der er teknisk direktør og medejer i Bogense Plast.

14. november 2018, kl. 10:14 

MF Carsten Bach forbi Bogense Plast

I rækken af folketingsmedlemmer, der besøger landets plastvirksomheder, er det senest Liberal Alliances Carsten Bach som har været forbi hos Bogense Plast.


Bogense Plast åbnede forleden dørene for MF Carsten Bach, Liberal Alliance, der er partiets miljøordrer, og opstillet i Fyns Storkreds.

Han blev introduceret til virksomhedens arbejde med at automatisere produktionen, og hvordan man forebygger, at virksomhedens plastråvarer ender i naturen, og besøget gav dermed Carsten Bach et indblik i hverdagen hos en moderne dansk sprøjtestøbevirksomhed, hvor automatisering og integration af robotter i virksomhedens produktion står højt på dagsordenen.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Per Grunddal Jørgensen, teknisk direktør og medejer af Bogense Plast, fortæller:

"Vi åbner meget gerne virksomhedens døreopfor politikere, foreninger og uddannelsesinstitutioner. Vi bruger meget energi på at sikre, at både vores gæster og os selvfår et væsentligt udbytte af den tid, der bliver brugt på besøget, så var det fantastisk at møde en folketingspolitiker som Carsten Bach, der i den grad har sat sig ind i tingene. Efter en kvik intro til Bogense Plast tog vi en fagrelevant snak om teknologier, materialer og rekruttering af lærlinge med videre," siger Per Grunddal Jørgensen, og uddyber:

"Vi havde en også sober dialog om de kortlagte risici foret eventuelt splid, som vi har ved den årlige omladning af 2.500 tons plastpellets til vores produktion. Derudover talte vi naturligvis også om, hvordan vi med indarbejdede procedurer på virksomheden sikrer, at vores spild minimeres og ikke havner i naturen."

Carsten Bach, der netop er blevet valgt som Liberal Alliances spidskandidat til Folketinget i Fyns Storkreds, fortæller følgende om sin oplevelse på Bogense Plast:

"Jeg er meget imponeret over graden af automatisering i produktionen, hvilket har den positive effekt, at produktionen kan køre hele døgnet alle ugens dage selv i weekenden med en lavere bemanding. Den høje grad af automatisering betyder også mindre utilsigtet spild, og at en del af spildet kan genanvendes direkte i produktionen. Mit indtryk er, at fabrikken og dens medarbejdere har en meget høj standard i forhold til oprydning og rengøring."

Besøget hosBogense Plast blev afviklet i samarbejde med brancheforeningen Plastindustrien.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik