Teknovation Logo
robot

 
  • 460 studerende ventes forbi til Tech Tour-studiedag 2018.

22. oktober 2018, kl. 07:04 

Studerende til Tech Tour-studiedag

Den 1. november drager 460 studerende til Billund, når en række af kommunens virksomheder endnu en gang åbner dørene til Tech Tour-studiedag 2018.


En gruppe virksomheder i Billund byder igen i år studerende indenfor til en anderledes studiedag, hvor der er mulighed for at opleve teknologi og produktion på tæt hold, og blive inspireret til fremtidige job.

Til Tech Tour-studiedag står otte virksomheder klar til at modtage de mange studerende fra Fyn og Jylland. Ud over de tidligere deltagende virksomheder, er der to nye repræsentanter med i år. Det drejer sig om Billund Vand & Energi, der står klar til at fortælle om energiproducerende renseanlæg og grøn energi, og om Sealing System, som præsenterer pakkemaskiner og robotpalletering.

Tech Tour studiedag holdes i forbindelse med Industriens Uge i Trekantområdet, og er igen i år skabt i samarbejde med Billund Kommune og Billund Erhvervsfremme, der samler de studerende til jobmesse samt spisning i Billund hallen.

Der har i år været stor efterspørgsel fra uddannelsesinstitutionerne, hvilket har skabt en venteliste til arrangementet.

"Vi er overvældet af den store interesse, der er fra universiteter og professionshøjskoler i at deltage i Tech Tour-studiedag," fortæller Birgitte Andersen, som er marketingkoordinator hos Zebicon og står for planlægningen af dagen.

"Vi besluttede sidste år at gøre arrangementet til en årlig begivenhed, og det tyder på at være en god beslutning med den opbakning vi ser igen i år."

Tech Tour studiedag holdes for 4. gang i år, og er en støt stigende succes både for de studerende, Billund Kommune og de deltagende virksomheder.

"Studiedagen er en ideel mulighed for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til kommunens virksomheder; vi skaber en relation til de studerende og får vist, at Billund kan være med helt fremme, når det gælder produktionsmetoder og high-end teknologi," fastskår Birgitte Andersen, der glæder sig til at tage imod de 460 studerende og deres undervisere.

På dagen har de studerende mulighed for at besøge Billundvirksomhederne Davinci 3D, HN Group, Stansomatic, Zebicon, Billund Aquakulturservice og LEGO-koncernen, samt Billund Vand & Energi og Sealing System, som er placeret i Grindsted. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik