Teknovation Logo
robot

 
  • Der er verdenspremiere på CeramicSpeed SLR-lejet, der er skræddersyet til fødevareproduktion, på den kommende FoodTech 2018-messe, der holdes i Herning i næste måned.

11. oktober 2018, kl. 09:29 

CeramicSpeed lancerer SLT-leje

Parløbet mellem danske CeramicSpeed, der har base i Holstebro, og Brd. Klee A/S i Albertslund fortsætter. Både producent og distributør præsenterer således på FoodTech  2018, der holdes 13. til 15. november i Herning, verdensnyheden SLT.


CeramicSpeed møder op på FoodTech 2018-messen med en verdenspremiere i form af lejet SLT,  der er skræddersyet til fødevareproduktion, oplyser CeramicSpeeds distributør, Brd. Klee A/S, som ligeledes vil have lejet med på messen.

Matrixen sikrer, at olien i lejet forbliver på lejets overflade selv under meget ekstreme forhold.Samtidig forhindrer olien snavs og partikler udefra i at trænge ind i lejet. SLT er også fødevaregodkendt og kan kombineres med de fleste lukkede lejetyper.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det netop udviklede smøremiddel er målrettet kemiske og farmaceutiske miljøer, såvel som øvrige miljøer, hvor flydende smøremiddel ikke er tilladt. Kombinationen af rustfri ringe, keramiske kugler og fødevaregodkendt fedt gør CeramicSpeed SLT egnet til forurenede miljøer og fugtige miljøer - også med direkte vandpåvirkning, fremhæver Brd. Klee.

Pr. 1. juni overtog Brd. Klee dansk distributør af hybridlejer fra CeramicSpeed. Begge parter udtrykker begejstring for samarbejdet, hvor Brd. Klee gennem sit netværk skal udbygge salget i Danmark, mens CeramicSpeed vil fokusere på eksportmarkederne.

Brd. Klees produktchefpå lejer Kim Barnbæk Nielsen - med en fortid hos netop CeramicSpeed - er at finde på Brd. Klees stand under hele Foodtech, oplyser Albertslund-firmaet.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media