Teknovation Logo
robot

 
  • 10. og 11. oktober holdes High Tech Summit 2018 ved DTU.

21. september 2018, kl. 07:03 

High Tech Summit 2018 på DTU

DTU inviterer 10. og 11. oktober til High Tech Summit 2018, der er Danmarks universitetsdrevne teknologi-topmøde, som i år åbnes af statsminister Lars Løkke Rasmussen.  


DTU inviterer 10. og 11. oktober for anden gang dørene til for det højteknologiske topmøde - High Tech Summit.

Topmødet finder sted på DTU Lyngby Campus, der bliver omdannet til en højteknologisk konference og messehal, med flere end 50 faglige spor, hvor virksomheder, startups, forskere og studerende møder hinanden, debatterer og sætter en dagsordenen for digital udvikling.

"Topmødet stiller i år skarpt på konvergens - hvordan nye teknologier kan integreres i produktionen og konvergere mod andre teknologier. Vi ser særligt på digitale teknologier inden for domæner som sundhed, fødevarer og biotek, hvor Danmark har en stærk, international position, og hvor vi har mange eksempler på indførelse af ny teknologi," siger projektdirektør for DTU High Tech Summit Bjarke Bak Christensen, som til daglig er Institutdirektør på DTU Bioengineering.

DTU har udvidet det faglige program på High Tech Summit, så det i år består af 200 oplæg fra førende eksperter fra universitetsverdenen og erhvervslivet, som debatterer, inspirerer og giver deres syn på digitaliserings-dagsordenen. I topmødets udstillingshal gør 70 virksomheder udviklingen konkret med præsentation af projekter og innovation inden for digitalisering, Big Data og kunstig intelligens.

Der forventes 4.000 besøgende på årets High Tech Summit.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik