Teknovation Logo
robot

 
  • Easy Go Premium fra IMMO hjælper med at løfte tungt værktøj og dermed afhjælpes arbejdsmiljøproblemer i en række industrivirksomheder, fremhæver den danske producent.

3. september 2018, kl. 13:11 

UB-let skifter navn til IMMO

Det hidtidige UB-let A/S i Vejle skifter navn til IMMO A/S. Selskabsnummer og adresse forbliver den samme, men navneskiftet understreger virksomhedens produktsortiment inden for motoriserede hjælpemidler til blandt andet industrivirksomheder.


Den 1. september skiftede UB-let Vejle A/S navn til IMMO A/S, og markerer dermed et strategiskifte, som skal sætte turbo på design og udvikling af motoriserede hjælpemidler til flere brancher og B-to-B-kunder for eksempel blandt industrivirksomheder. Med Jacob Gerdes som direktør i spidsen vil teamet i Vejle især have arbejdsmiljø i fokus fremadrettet.

I begyndelsen af året tiltrådte Jacob Gerdes som ny direktør og hovedaktionær. Han er dermed blevet en del af ejerkredsen af medarbejdere, som efter en konkurs i 2014 rekonstruerede UB-let. Ejerkredsen bag UB-lets rekonstruktion havde allerede dengang valgt at udvide markedet ved at satse på at udvikle flere produkter, som kan bidrage til at forbedre arbejdsmiljøet inden for de fleste brancher. Indsatsen giver nu de første resultater:

”I årets første otte måneder har vi omsat for det samme som i hele 2017, og det er en positiv begyndelse,” siger Jacob Gerdes, og fortsætter:

”Fra første bekendtskab med virksomheden blev jeg grebet af fremtidsmulighederne og ikke mindst af de særdeles meningsfulde produkter og opgaver, som vi arbejder med.”

Gennem fem årtier har det tidligere UB-let, nu IMMO, været kendt som eksperter i motoriserede hjælpemidler, særligt el-scootere. Produktprogrammet er blevet udvidet med en lang række produkter til brancher, hvor der er brug for motoriseret hjælp til mobiliserede opgaver – som for eksempel i industrien.

Det øgede arbejdsmiljø-fokus åbner for flere muligheder for motoriserede maskiner,der kan hjælpe med løfte-, skubbe-, trække- og vrideopgaver. IMMO satser derfor på at udvide programmet af standardmaskiner samt tilbyde individuelt skræddersyede maskiner, der løser nyopståede behov/påbud for aflastning af manuelt arbejde.

”I mange brancher og virksomheder findes der jobfunktioner, hvor behovet er stort for at forebygge problemer med bevægeapparatet ved at afhjælpe tunge løft. Det kan være på byggepladser, værksteder. i lufthavne og mange andre steder i industrien. Der er så mange vigtige opgaver, der kan løses med vores viden og opfindsomhed, og vi får flere og flere spændende opgaver fra kunderne," fastslår Jacob Gerdes.

Hos IMMO tror ledelsen og ejerkredsen på, at dansk er bedst. Elmotorerne og produkterne bygges på fabrikken i Vejle, hvor produktionen er blevet optimeret:

”I Danmark skal vi leve af høj kvalitet og hurtig reaktion på kundernes behov. Og det kan vi bedst levere, når vi selv bygger produkterne på vores egen fabrik i Danmark,” siger Jacob Gerdes.

IMMO står også for miljøvenlighed og bæredygtighed, som tænkes ind i alle led af produktion og indkøb – og i holdbarhed:

”Vi tror på et paradigme skifte i den måde, vi som erhvervsfolk handler og tænker på,f.eks. den cirkulære økonomi.Vi bor i en by,Vejle, der er udtaget til Global Resilient 100 City, der i sin enkelthed går ud på at opnå bæredygtighed i alle henseender. Det kan vi tilslutte os med vores produkter og kan med sindsro sige, at vores produkter fuldt ud lever op til dette,” siger Jacob Gerdes.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik