Teknovation Logo
robot

 
  • Thomas Knudsen er tiltrådt som General Manager for Nordeuropa i virksomheden OnRobot i Odense. Her står han som salgsansvarlig i spidsen for at realisere virksomhedens vækstambitioner på markederne i Norden og Storbritannien samt Irland i samarbejde med OnRobots partnere i denne region. Thomas Knudsen kommer fra en tilsvarende stilling i robotindustrien hos producenten Schunk.

2. september 2018, kl. 14:37 

Thomas Knudsen til OnRobot

OnRobot, som på blot ét år har femdoblet sin stab til mere end 100 ansatte, har ansat Thomas Knudsen som ansvarlig for virksomhedens markeder i Norden, Storbritannien og Irland.


Med forårets fusion af de tre robotvirksomheder OnRobot, Perception Robotics og OptoForce tæller OnRobots produktportefølje nu et bredt sortiment af robotudstyr bestående af blandt andet elektriske gribere, kraft-moment-sensorer, gekkogribere og taktile sensorer. Det er opfindelser, som gør det hurtigere og enklere at automatisere opgaver som emballering, kvalitetskontrol, materialehåndtering, maskinpasning, montage og svejsning.

CEO i OnRobot Enrico Krog Iversen er vældig tilfreds med at have fået Thomas Knudsen om bord i virksomheden som ansvarlig for virksomhedens markeder i Norden, Storbritannien og Irland:

"Thomas Knudsen kommer til OnRobot på et rigtigt spændende tidspunkt. Det er netop nu, at markedet for end-of-arm-tooling, altså robottilbehør, for alvor begynder at boome. Det kan vi tydeligt se på efterspørgslen. I takt med at cobots nærmest er blevet allemandseje i den globale fremstillingsindustri, vokser behovet markant for alt det, som robotarmene bliver udstyret med for at kunne udføre forskellige automatiseringsopgaver. Thomas Knudsen har både den rette entreprenørånd og en stærk international erfaring og kan i Nordeuropa bidrage til at styrke vores forspring," siger Enrico Krog Iversen.

Thomas Knudsens har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør og har desuden taget en HD i afsætning.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik