Teknovation Logo
robot

 
  • Buhl+Bønsøes programbredde inden for måleteknik er det primære fokusområde på AUTOMATIK 2018-standen i Brøndby, 11. til 13. september.

27. august 2018, kl. 14:19 

Måleudstyrsbredde i fokus

Buhl & Bønsøe præsenterer 11. til 13. september i Brøndby flere produktlanceringer i udvalget af måleudstyr, der både dækker transmittere til måling af blandt andet differenstryk, restfugt, fugt, temperatur, flow og niveau.


Det gælder først og fremmest Fischer-transmittere, Testo-luftfugtighedstransmittere og -dataloggersystemer hos Buhl & Bønsøe på AUTOMATIK 2018-standen, meddeler virksomheden forud for messen.

Tyske Fischer tilbyder et udvalg af transmittere til forskellige måleopgaver. Alle er brugervenlige og data kan let aflæses i farvedisplays, som visualiserer de forskellige måleforhold og afgiver alarmer, hvis grænseværdier overskrides. 

Industrielle luftfugtighedsmålinger kræver professionalisme på måle- og kontrolteknologiområdet. Præcise målinger og kontrolteknologi vil hjælpe brugerne med at optimere de klimatiske forhold i lokaler for at undgå procesafbrydelser og kvalitetstab, fremhæver Buhl & Bønsøe, der blandt andet vil slå et slag for Testo 6681 temperatur- og luftfugtighedstransmitter, som kan integreres i individuelle automationssystemer.

Med på standen vil også være det Cloud-baserede dataloggersystem fra Testo - Saveris 2 - som giver brugeren overblik over klimatiske forhold uanset hvor man befinder sig. Saveris 2 WiFi-dataloggere gemmer målingerne og sender dem ud i skyen til Testo Cloud via trådløst WLAN. Her kan data tilgås via PC, Tablet eller Smartphone, hvor som helst og når som helst.

Dataloggersystemet findes også i en in-house version, hvor software er installeret på en PC/server, hvortil der kan tilsluttes trådløse og Ethernet dataloggere.

Ud over transmittere og dataloggere, vil Buhl & Bønsøe på messen også præsentere produkter inden for termografi, ultralyd, lydmåling, elektriske måleinstrumenter og trådløse følere, som kan betjenes via App.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik