Teknovation Logo
robot

 
  • Med Omrons opkøb af Microscan Systems kan den japanske virksomhed fremadrettet tilbyde løsninger, som omfatter komplet kvalitetsstyring, inspektion og sporbarhed, påpeger producenten.

28. august 2018, kl. 13:38 

Omron-opkøb af Microscan Systems

Anskaffelsen af Microscan Systems føjer mere end 35 års ekspertise inden for stregkodelæsning, maskinvision og verificering til Omrons industrielle automatiseringsløsninger.


Omron Industrial Automation meddeler at de automatiske løsninger inden for identifikation, maskinvision og verificering fra Microscan Systems nu er integreret i deres samlede produktportefølje for kvalitetskontrol og inspektion efter endt overtagelse.

Videre fremhæves det, at en komplet sporbarheds- og inspektionsløsning giver producenterne mulighed for at følge produkter gennem produktionsprocessen, registrere hvert trin i produktionen for at optimere kvaliteten og sikre, at fejl opdages tidligt. Derudover kan de enkelte produkter og komponenter spores gennem hele forsyningskæden, fra fabrikken til slutbrugeren - og altså nu alene med Omron som leverandør.

"Kombinationen af Microscans mere end 35 års erfaring med stregkodelæsere, intelligente visionkameraer og verifikatorer og Omrons ekspertise inden for industriel automatisering er meget spændende," fastslår markedschef Nico Hooiveld, Omron Europe, og fortsætter:

"Vi kan nu tilbyde en løsning, hvor man kun behøver henvende sig ét sted, til virksomheder, der ønsker at integrere sporbarhed og inspektionsløsninger i deres produktionslinje, herunder klassens bedste controllere med indbygget SQL, der kan kommunikere direkte med stregkodelæsere og en central database."

"På lokalt plan vil nuværende Microscan-kunder og partnere fortsat have adgang til de kvalitetsløsninger, som de er vant til, og kan samtidig nyde godt af Omrons omfattende salgs- og supportnetværk, lokalt kunderservicepersonale og et fuldt spektrum af produkter fra én leverandør, der spænder fra sensorer og komponenter til controllere, industrielle robotter og sikkerhedsudstyr," supplerer Jan Nieswandt, EMEA-produktmarketingchef for Vision.

"Vi vil bestræbe os på at udvikle nye omfattende løsninger ved at kombinere Microscan hardware- og softwarekapaciteter, der leverer stabile målings- og inspektionsydelser, selv under de mest krævende forhold og med Omrons gennemprøvede kompetencer inden for automatiseringsløsninger, tilføjer Jan Nieswandt.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik