Teknovation Logo
robot

 
  • "Siden vi var i Odense Robotics StartUp Hub, har vi haft et tæt samarbejde med Jimmy Alison Jørgensen, og har været utroligt glade for at trække på hans mange års erfaring inden for robotteknologi. Den viden, kompetencer og forretningsforbindelser vi kan tilføre hinanden via vores fusionering, kommer til at styrke os begge betragteligt. Jeg er ikke i tvivl om, at Nordbo Robotics kommer til at stå stærkt på både det danske og udenlandske marked," siger Leo Zhou.

15. august 2018, kl. 12:41 

Vil automatisere polering i Kina

I Kina er der et massivt og stigende behov for automatisering af metalbearbejdningsopgaver såsom polering. Med fusionen mellem Nordbo Systems og LEAD Robotics tror parterne på en betragtelig ekspansion på området.


Efter fusionen mellem Odense-virksomhederne Nordbo Systems og LEAD Robotics, er valget af navn faldet på Nordbo Robotics.

Der er nu 15 ansatte, men planen er at medarbejderantallet skal intet mindre end fordobles inden for et år.

Herudover er der inden for den nærmeste fremtid en betragtelig ekspansion i Kina på tegnebrætet, fremhæver det ambitiøse firma, der er opstået efter de to virksomheder i en årrække har haft hjemme i kontorfællesskabet i Odense Robotics StartUp Hub.

Med afsæt i kompetencerne er ønsket, at Nordbo Robotics bliver en robotkonsulentvirksomhed med fokus på at udvikle Off-the-Shelf-robotprodukter og -løsninger ikke mindst inden for metalbeabejdning som poleringsoperationer, der giver kunderne større fleksibilitet og kontrol over deres robotinstallationer.

"Vi er i en unik position med vores tekniske know-how og vores eksisterende forbindelse til det kinesiske marked. Det giver derfor rigtig god mening at satse på eksport hertil," siger CEO hos Nordbo Robotics, Leo Zhou, der er født i Kina, men flyttede til Danmark som ti-årig.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik