Teknovation Logo
robot

 
  • TM5-cobots blev vist ved producentens stand på april måneds Hannover Messe 2018. I Danmark er det Valk Weldings salgs- og serviceselskab, der står for forhandlingen.

25. juni 2018, kl. 07:02 

Techman-robotter hos Valk Welding

Techman Robot-løsningerne, herunder TM-cobots, forhandles fremadrettet af Valk Welding, der også er direkte repræsenteret i Danmark. Cobots-løsningerne er som standard udstyret med kamera til integreret vision.


Valk Welding beskriver i det aktuelle Valk Mailing, der netop er udsendt, de tilføjede Cobots fra producenten Techman Robot, som fremadrettet forhandles af koncernen, og herunder også Valk Welding Danmark i Nr. Aaby.

TM-cobots har integrerede kamerafunktioner som standard, og dermed integreret vision-teknologi. TM-cobots kan også leveres med gribere, og her kan den tilhørende software TM-Flow også kompensere for kraft og stød.

Fordelen ved kompenseringen er, at det tryk, com cobotgriberen løfter et produkt med, kan justeres.

Det er tilsvarende let at programmere TM-løsningerne, fremhæves det videre. Armen føres med hånden til en hvilken som helst position og fastlægges pr. punkt. Det understøttes så af den frit programmerbare griber, som fungerer baseret på IO-links.

Programmer kan desuden optimeres på notebook-computeren eller Tablets, med hensyn til hastighed og tid.

Der er flere aktuatorer og sensorer på Co-Act-griberen, og dermed kan den ved Pick-and-Place-løsninger anvendes i en række variationer.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik