Teknovation Logo
robot

 
  • Esben Østergaard deltog ved den sidste Automatica-messe den traditionelle IFR Round Table-konference med en række andre topledere inden for industrien.

24. maj 2018, kl. 14:01 

Esben Østergaard tildelt international robothæderspris

Den amerikanske robotbrancheorganisation The Robotic Industries Association, RIA, har tildelt dét, der betegnes som den mest præstigefulde robothæderspris i verden, Engelberger Robotics Award, til den danske CTO for Universal Robots, Esben Østergaard og General Secretary of the International Federation of Robotics, IFR, Gudrun Litzenberger.


Esben Østergaard og Gudrun Litzenberger modtager the 2018 Engelberger Robotics Award i forbindelse med det årlige International Symposium on Robotics 2018, IRS, i München, der løber af stablen under årets store branchemesse Automatica 2018 fra den .

Om den danske Universal Robots-grundlægger fremhæver ISR:

"Esben Østergaards arbejde inden for samarbejdsrobotapplikationer har gjort det muligt for robotter at komme ind i tidligere utænkelige sektorer i stort set alle brancher. Hans fokus på robotter som kan arbejde side om side med mennesker har skabt stor interesse blandt mange mindre og mellemstore virksomheder, som aldrig betragtede robot før. I en verden, der i stigende grad er præget af folk og robotter, der arbejder sammen, spiller Esben's banebrydende teknologi en afgørende rolle. "

Prisen har til formål at anerkende verdens fremmeste pionéerer på robotområdet. Siden prisen blev startet i 1977, er den blevet sponsoreret af 126 robotleder fra 17 forskellige nationer. I år præsenteres priserne inden for kategorierne lederskab og teknologi.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik