Teknovation Logo
robot

 
  • Tommy Langhoff bliver nu Vice President of Business Development hos Blue Ocean Robitics.

12. april 2018, kl. 07:01 

Tommy Langhoff til Blue Ocean

Blue Ocean Robotics annoncerer aktuelt ansættelsen af Tommy Langhoff som Vice President of Business Development. Han skal stå i spidsen for Blue Ocean Robotics’ udviklingspartnerskaber, der bygger på Robi-X-partnerskabsmodellen, hvor han skal identificere og engagere stærke - danske såvel som udenlandske - RoBi-X-partnere til potentielle udviklingsprojekter samt fastholde og udvikle igangværende partnerskaber.


Tommy Langhoff er tilknyttet som Vice President of Business Development how Blue Ocean Robotics.

Tommy Langhoff har omfattende ledelseserfaring og udvist fremragende resultater inden for forretningsudvikling, relationsopbygning og salg gennem sin karriere, som blandt andet omfatter Business Kolding, EffiMat Storage Technology A/S, Kundeservice Gruppen A/S og Siemens, og vil med sine kompetencer og erfaring kunne bidrage til den fremtidige udvikling af Blue Ocean Robotics, fremhæver virksomheden.

"Blue Ocean Robotics er inde i en vigtig fase, hvor vi har udvidet og fortsætter med at udvide kraftigt på eksisterende og nye RoBi-X partnerskaber, vi lægger hele tiden nye lag til på vores teknologiplatforme (TP-X), og ikke mindst investerer vi betydeligt i at styrke vores organisation. Tommy Langhoff vil på centrale felter bidrage på helt afgørende vis til denne udvikling.Det er således med stor begejstring, glæde og forventning, at vi nu byder Tommy velkommen til Blue Ocean Robotics," siger CEO Claus Risager.

Foruden at udvikle nye potentielle partnerskaber, skal Tommy Langhoff endvidere varetage det overordnede KeyAccount ansvar for RoBi-X-forløbene fra konceptudvikling til det færdige produkt i markedet og hermed sikre en optimal udviklingsproces med fokus på partnerens behov og samarbejdet på tværs af Blue Ocean Robotics’ afdelinger og RoBi-X partnerskaber:

"Blue Ocean Robotics tilbyder med sin unikke partnerskabsmodel og stærke teknologi store muligheder for den virksomhed, der ønsker at udvikle sit marked markant. At blive en del af den rejse og tilgang var en nem beslutning," fastslår  Tommy Langhoff.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik