Teknovation Logo
robot

 
  • SICK fremhæver GLL170 som en simpel og fleksibel lysledersensor.

Teknovation nr. 3/2018

Simpel og fleksibel lysledersensor

SICK GLL170 fremhæves som en kompakt og brugervenlig løsning, som sammenkædet med et bredt sortiment af forskellige lyslederfibre gør optimeret automationsløsninger mulige.


SICK GLL170 er en økonomisk lyslederforstærker med en responstid på 50 millisekunder, fremhæver SICK A/S.

Sensoren tilbyder, grundet en god lysstyrke og opløsning, en rækkevidde fra 0 til 1.320 millimeter i én-vejs-version. Det pålidelige sensorhus gør montage uden for kontaktskabe til en mulighed, påpeger producenten videre.

Sensoren monteres enten ved at klikke den fast på en DIN-skinne eller med montagehullerne. Den er enkel at indstille, enten via potentiometer med intuitiv indstilling eller teach-in-tast.

Varianten med teach-in-funktion har et display til direkte sensor-feedback og rummer med de forskellige indstillingsmuligheder løsninger for flere applikationer. Med en tastefrekvens på op til 10 kiloHertz er selv hurtige processer intet problem for denne sensor, fremhæver SICK.

GLL170 anbefales til en række applikationer. Det gælder både inden for robotindustrien såvel som til håndtering, elektronik-, solcelle- og halvlederindustrierne.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik