Teknovation Logo
robot

 
  • De deltagende virksomheder skal forvente at få vigtig ny viden på hjælpemiddelområdet med hjem.

14. februar 2018, kl. 13:49 

Åben workshop om intelligente hjælpemidler

Tre GTS-institutter inviterer til workshop 14. marts med koncept- og projektudvikling af konkrete teknologiske innovationer til hjælpemiddelsområdet i Danmark.


Nærmere bestemt er der tale om GTS-institutterne FORCE Technology, Alexandra Instituttet og Teknologisk Institut, der i optakten til arrangementet påpeger, at der i de kommende ti år forventes en eksplosiv stigning i antallet af intelligente sensorer i danskernes omgivelser.

Denne udvikling vil give en række nye muligheder og udfordringer ved integration løsningerne imellem. Dels vil Internet of Things, IoT, kunne kvalificere og automatisere en del af funktionerne, dels vil der opstå nye behov for visning af data – både hos borgere og medarbejdere – og dels vil behovet for udviklingen af helt nye teknologiske hjælpemidler stige i takt med kommunernes ønske om mere selvhjulpenhed hos den enkelte borger.

På workshoppen, der vil indeholde oplæg fra teknologieksperter og indsigter fra kommuner og producenter, vil arrangørerne forsøge at italesætte de mange nye teknologiske muligheder, som hjælpemiddelsområdet har i disse år – og lægge op til co-creation-processer mellem producenter og aftagere samt producent/producent samarbejder.

Stedet er Dansk Rehab Gruppe, Handicaporganisationernes Hus, i Taastrup. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik