Teknovation Logo
robot

 
  • Nissens har valgt Roboman som totalleverandør til en kommende automatisering af svejseprocessen, hvor leverandøren i rådgivningsfasen har kombineret gennemprøvet teknologi med noget af det absolut seneste på området.

14. februar 2018, kl. 14:04 

Nissens har valgt Roboman

Efter en grundig beslutningsproces hvor flere aktører i branchen har været involveret, har Nissens valgt at indgå aftale med firmaet Roboman om at levere en avanceret robotcelle til svejsning af virksomhedens aluminiumkølere.


Roboman har overbevist Nissen i Horsens, og er valgt som totalleverandør til at levere en avanceret robotcelle til svejsning af virksomhedens aluminiumkølere, oplyser Niessens-projektleder Allan Skovby:

”Vi har udvalgt Roboman som totalleverandør, fordi de har præsenteret den bedste løsning. Endvidere har Roboman udmærket sig ved at tilbyde velkendt teknologi kombineret med nyeste muligheder på markedet,” fastslår Allan Skovby.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er tale om et anlæg, der både håndterer ilægning, svejsning og udtagning af emner.

En yderligere funktionalitet er, at vision-systemet håndterer individuelle forskelle mellem emnerne, og anlægget er således designet til at kunne håndtere små seriestørrelser, oplyser salgsansvarlig Lars Ryholl, Roboman.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik