Teknovation Logo
robot

 
  • ”Jeg er overbevist om, at det resultat, vi kan fremvise i dag, alene kan tilskrives vores unikke tilgang til det gode samarbejde både eksternt og internt”, siger Anders Kold.

14. februar 2018, kl. 12:28 

Rekordår for Mekoprint

Mekoprint Holding A/S opnåede i årsregnskabsåret 2016/2017 rekordomsætning og næsten en fordobling af indtjeningen, og nu er der flere store investeringer på vej.


Ifølge producenten af komponenter og totalløsninger til elektronikindustrien er baggrunden for fremgangen en langsigtet vækststrategi med et ligeværdigt fokus på både kunder, medarbejdere og økonomi.

Virksomheden har siden 2015 arbejdet målrettet med en vækststrategi, der skal fordoble omsætningen og indtjeningen og sætte standarden for kunde- og medarbejdertilfredshed frem mod 2020. Og med det netop afleverede årsregnskab, er firmaet på forkant med sit ambitiøse mål, fremhæves det.

Nærmere bestemt viser de økonomiske nøgletal en stigning i nettoomsætningen fra 354 til 400 millioner millioner kroner i perioden, samt næsten en fordobling af det samlede resultat før skat fra 10,7 til 20,1 millioner kroner.

CEO hos Mekoprint, Anders Kold, understreger sin tilfredshed med resultatet:

”Det forrige regnskabsår bar præg af en række opkøb, som var med til at sikre vækst, men som også påvirkede vores slutresultat. Regnskabsåret 2016/17 er fortsat påvirket negativt af tidligere opkøb, men væksten er drevet af organisk vækst med både eksisterende og nye kunder," siger han, og fortsætter:

Endelig vidner resultatet om, at virksomhedens særlige tilgang til samarbejde er noget, kunderne kan mærke og kvitterer for, lyder det videre fra CEO'en, der understreger, at han er særligt stolt af en organisation, hvor alle kæmper for at gøre det endnu bedre for vores kunder fra salg til udvikling, produktion og kundeservice.

Det gode årsresultat giver plads til endnu flere investeringer i fremtiden, så der alene i 2017/2018 arbejdes med rekordstore investeringer for over 50 millioner kroner, fremhæves det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik