Teknovation Logo
robot

 
  • Med temaindkaldelsen håber Industriens Fond at kunne støtte både aktivitetsbaserede tiltag, hvor virksomheder konkret kommer til at indgå i nye alliancer, men også at bane vej for langvarige samarbejder mellem relevante organisationer over alt på kloden.

30. januar 2018, kl. 13:43 

MMV'erne skal ud i verden

Nyt initiativ fra Industriens Fond skal få flere virksomheder til at gribe mulighederne i en globaliseret og digital virkelighed, der skaber stadig bedre muligheder for samarbejder.


Med temaindkaldelse om 'globale alliancer' håber Industriens Fond således at kunne støtte både aktivitetsbaserede tiltag, hvor virksomheder konkret kommer til at indgå i nye alliancer, men også bane vej for langvarige samarbejder mellem relevante organisationer over alt på kloden, fremhæves det.

Fonden påpeger endvidere, hvorledes information, produkter og mennesker i dag flytter sig hurtigere og oftere end nogensinde før på tværs af landegrænser og kontinenter. Det åbner op for helt nye måder at samarbejde på for danske virksomheder, der kan lukrere på udsyn og nye globale alliancer, og mulighederne skal ikke længere være forbeholdt de allerstørste virksomheder.

”Danske virksomheder har traditionelt lært meget af hinanden og af nære samarbejdspartnere eller vidensinstitutioner. Der er en lang og stærk tradition for at blandt andet rollen som underleverandør rækker helt ind i udviklingsafdelingerne, men som verden ser ud i dag, er muligheder og trusler langt mere påtrængende at forholde sig til," direktør i Industriens Fond, Mads Lebech og fortsætter:

"Viden og inspiration kan hentes langt fra eget hovedkontor og i dag er der rig mulighed for at få nye idéer ved at alliere sig med relevante virksomheder, forskere og innovationsmiljøer langt fra Danmark. Det skal være naturligt at tænke og agere globalt hele tiden.”

Med ansøgningsfrist den 5. april 2018 efterspørger fonden således projektforslag, der kan hjælpe mindre og mellemstore virksomheder til at skabe attraktive globale alliancer.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik