Teknovation Logo
robot

 
  • Merit Bodner, østrigsk forsker ansat hos Cleantech-virksomheden Danish Power Systems i Kvistgård, har modtaget en østrigsk forskningspris for sit arbejde med brændselsceller.

12. december 2017, kl. 11:26 

Pris til Danish Power Systems

Merit Bodner, der er forsker hos Cleantech-virksomheden Danish Power Systems i Kvistgård, har modtaget en pris for sit ph.d.-arbejde med titlen ”Degraderingsfænomener i polymer elektrolyt brændselsceller”. Prisen er en Award of Excellence (Staatspreisfür die besten Dissertationen), som uddeles af det østrigske forskningsministerium.


Merit Bodner har for hendes ph.d.-arbejde, der drejer sig om undersøgelser af nedbrydning af materialerne i brændselsceller for på den måde at finde ud af, hvordan levetiden kan optimeres, modtaget en Award of Excellence (Staatspreisfür die besten Dissertationen), som uddeles af det østrigske forskningsministerium.

Merit Bodnererer uddannet på det tekniske universitet i Graz i Østrig, hvor hun fik sin Ph.d.-grad. Merit Bodner arbejder med brændselsceller, som også er hovedaktiviteten hos Danish Power Systems, hvor hun har arbejdet siden oktober. 

”Vi er selvfølgelig glade for at have tiltrukket en så velkvalificeret medarbejder som Merit Bodner til Danmark”, siger administrerende direktør i Danish Power Systems Hans Aage Hjuler i forlængelse af overrækkelsen af den østrigske hæder.

”Vi forventer, at Merit Bodner fremadrettet vil yde et væsentligt bidrag til vores udviklingsaktiviteter i Kvistgård.”

Prisen består af et diplom og en pengegave. Det østrigske forskningsministerium uddeler hvert år et antal priser til de absolut bedste ph.d.-arbejder inden for alle områder, både naturvidenskab og teknik men også inden for samfundsfag, sundhed og humaniora.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik