Teknovation Logo
robot

 
  • Det brede samarbejde møder opbakning, for allerede to måneder før begivenheden løber af stabelen, er billetterne til aktiviteterne i Nordea tæt på udsolgt, lyder det fra Robocluster.

1. november 2017, kl. 17:26 

De skal booste Danmarks næste erhvervssucceser

15 danske automationsaktører er gået sammen om at samle deres aktiviteter på én udbytterig dag 15. november i Odense. Her løber arrangementerne Investor Summit 2017, Odense Robotics Startup Competition og Business Angels Syddanmarks Masterclass af stablen. Og så er det samme dag som 'Robotbrag 2017' foregår på Teknologisk Institut i byen.


Ved eventdagen, der foregår hos Nordea i Odense, mødes kapitalstærke investorer med kapitalsøgende virksomheder fra hele Danmark, og deltagerne får mulighed for både at få træning i kunsten at investere klogt og i at tiltrække kloge penge.

Konkret spås dagen at blive en løfteraket for lovende teknologier og satsninger i det danske vækstlag, ikke mindst inden for robotter, droner, automation og sundhedsteknologi, fremhæver netværket Robocluster.

”En travl investor eller iværksætter vælger at deltage i de events, hvor han eller hun har udsigt til maksimalt udbytte. Derfor har vi samlet en hel stribe events på samme dato, så deltagerne kun behøver tage én dag ud af kalenderen for at møde nogle af de mest ambitiøse investorer og de mest perspektivrige kapitalsøgende virksomheder på markedet lige nu,” udtaler Klaus Holmsberg, der er leder af netværket Business Angels Syddanmark, der repræsenterer godt 50 private investorer bosat i den syddanske region og med sammenlagt mere end en halv milliard kroner i risikovillig kapital, klar til kloge investeringer.

Baggrunden for begivenhederne den 15. november i Odense er et nyt initiativ til samarbejde mellem hele 15 danske organisationer, virksomheder, netværk og projekter, der ellers i realiteten ofte konkurrerer om de samme menneskers tid.

Aktørerne er Business Angels Syddanmark, Odense Seed and Venture, Odense Robotics, StartUp Hub, Invest in Odense, Odense Kommune, Scale-Up Denmark Robotics, Væksthus Syddanmark, RoboCluster, Nordea, Teknologisk Institut, DIRA – Dansk Robot Netværk, ROBOTT-NET, Keystones, Syddansk Innovation, Syddansk Universitet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik