Teknovation Logo
robot

 
  • I mere end 45 år har Bosch fremstillet halvlederchip i forskellige varianter, først og fremmest som anvendelsesspecifikke integrerede kredsløb (ASICS), powerhalvledere og mikroelektromekaniske systemer (MEMS). Bosch ASICS har været anvendt i køretøjer siden 1970. De er specialbygget til individuelle formål og væsentlige for funktioner som fx udløsning af airbag. I 2016 havde alle nye biler over hele verden i gennemsnit mere end ni chips fra Bosch.

19. juni 2017, kl. 13:52 

Største enkeltinvestering i Bosch’s historie

Med den største enkeltinvestering i Bosch’s mere end 130 års historie skabes 700 job i Tyskland med henblik på fremstilling af chips på basis af 300 millimeter-teknologi, fremhæver den tyske producent.


Bosch er i færd med at udvide produktionen for at efterkomme efterspørgslen som følge af det stigende anvendelse af applikationer inden for Internet of Things, IoT, og mobilitet.

Opførelsen af en Hightech-fabrik skal således være klar inden slutningen af 2019, Produktionen vil sandsynligvis begynde efter en startfase i slutningen af 2021.

I alt vil investeringen i fabrikken beløbe sig til cirka en milliarder euro eller lige godt 7,5 milliarder kroner.

Halvledere er kernekomponenter i alle elektroniske systemer og deres anvendelsesområder bliver større og større på grund af stigende netsammenkobling og automation.

Med udvidelsen af produktionskapaciteten for halvledere får virksomheden en sund basis for fremtiden og styrker konkurrenceevne, fremhæver koncernchef Volkmar Denner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik