Teknovation Logo
robot

 
  • Morten Middelfart er en af arrangementets Keynote Speakers. Han er, med sine to ph.d.-grader og et succesrigt nordjysk firma i bagagen, flyttet til Florida, hvor han arbejder med at bruge big data til at kurere kræft.

17. marts 2015, kl. 11:03 

Fremtiden flytter til Aarhus

Fremtiden er ikke så langt væk, som mange tror. Faktisk flytter fremtiden allerede til Aarhus onsdag den 18. marts, hvor innovationsnetværket for IT, Infin-IT, holder Summ-IT 2015 på Centralværkstedet med titlen: The future is IT – are you ready to face it?


Summ-IT 2015 er et topmøde mellem IT-forskningen og IT-erhvervet, og her slipper førende forskere og erhvervsfolk deres viden om de varmeste emner inden for IT løs – og giver gode bud på, hvordan fremtiden kommer til at se ud, når IT har en finger med i spillet.

Blandt andet svarer de på spørgsmål som· Kan Big Data redde liv? Kan mobiltelefoner printe DNA? Vil fremtiden vrimle med droner? Kan man lave lysende katte? Kan bakterier trænes til at dræbe kræftceller? Kan Google Glass hjælpe Falckreddere til at redde liv?

Blandt dagens Keynote Speakers er Anders Høegh Nissen, fra Harddisken, DR P1, der vil guide tilhørerne gennem de tonsvis af nye dimser, Apps og tjenester, der kan bruges til at indsamle data om os selv, vores vaner og vores omgivelser, og Morten Middelfart, der med sine to ph.d.-grader og et succesrigt nordjysk firma i bagagen, er flyttet til Florida, hvor han arbejder med at bruge big data til at kurere kræft:

"Jeg har i over tyve år arbejdet med store datamængder og med at udnytte disse til forskellige virksomheders fordel. Nu er mit fokus på kræftpatienter og på at udregne de bedst mulige behandlingsformer for den enkelte patient, så vi på den måde kan kurere flere og i bedste fald løse kræftens gåde," fortæller Morten Middelfart, CIO ved Genomic Expressions.

Infin-IT holder SummIT hvert andet år, og det er gratis at deltage. I år har arrangørerne lagt vægt på fremtiden og på hvordan IT og blandt andet Big Data kan hjælpe os til at blive sundere, klogere, raskere og mere effektive.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik