Teknovation Logo
robot

 
  • Johannes Matzens første videoer under temaet 'kan det printes' er ifølge Dansk AM Hub set over 230.000 gange på TikTok.

12. april 2024, kl. 16:12 

Influencer Johannes Matzen med AM Hub på DM i Skills

Opfinder og influencer Johannes Matzen er blevet engageret af Dansk AM Hub til en TikTok-kampagne i forbindelse med årets udgave af DM i Skills. Han vil desuden være med på organisationens stand, når arrangementet løber af stablen i Roskilde torsdag til søndag.


Dansk AM Hub har i år ville engagere målgruppen af folkeskoleelever for at få dem til at se mulighederne med 3D-print som en uddannelses- og karrierevej.

I den forbindelse har organisationen indgået et influencersamarbejde, der skulle få unge i tale hen imod næste uges DM i Skills i Roskilde.

Nærmere bestemt er der opstået et samarbejde med opfinder Johannes Matzen, der vil være til stede på Dansk AM Hubs stand under begivenheden. 

Her vil de besøgende kunne gætte på, hvad der 3D-printes på med bragte maskiner (mens der printes) og så kan de møde influenceren og få opklaret et mysterie.

Mysteriet, som Johannes Matzen har præsenteret under tiktok-kampagnen, handler om myten: 'Kan man bide sin egen finger over lige så let som en gulerod?'.

Det skal selvfølgelig undersøges med en 3D-print-test ved begivenheden.

Det er aktuelt også muligt at se en video med Johannes Matzen, hvor han besøger Solidprint i Herning for at få lavet en 3D-printet kopi af sine tænder - og laver en maskine til testen - ved at følge lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik