Teknovation Logo
robot

 
  • ARBURGadditive vil præsentere et komplette udvalg af produkter til industriel additiv fremstilling baseret på granulat, filamenter og flydende silikone (LSR), når det går løs ved Formnext 2023, fremhæves det.

27. september 2023, kl. 14:22 

Arburg fremstiller aerospaceemner på Formnext

Tyske Arburg deltager igen i år på verdens førende 3D-print-begivenhed Formnext i Frankfurt fra den 7. til 10. november.


ARBURGadditive, som virksomhedens AM-gren nu er døbt, præsenterer den seneste højtemperaturudgave af Freeformer 3D-printeren 750-3X, der på messegulvet vil producere geometrisk sofistikerede luftfordelere af originalt rumfartscertificeret materiale Ultem 9085.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Byggekammerets temperatur kan hæves til 200 grader Celsius, og granulatet plastificeres ved op til 450 grader Celsius.

Endvidere demonsteres TiQ- og LiQ-seriens 3D-printere fra innovatiQ i fom af applikationer med fiberforstærkede filamenter og certificeret LSR.

Nærmere bestemt vil en TiQ 2 fremstille fjedrende komponenter og mekaniske gribere lavet af fiberforstærket PA og PP med individualiserede fingre til opsamling af komponenter, monteret på robotarme.

En anden opstilling med en TiQ 5 Pro viser integreret materialetørring og aktiv opbygning af byggekammertemperaturkontrol.

Et af højdepunkterne bilver er et højhastigheds-vandscooterbræt, der 3D-printes af fiberforstærket filament. De individuelle dele bliver desuden lamineret for at skabe en funktionel prototype, konstaters det. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik