Teknovation Logo
robot

 
  • Flere kan nu være med den 28. september, når blandt andet direktør Michael Bayer Thomsen, Zirq Medical og bestyrelsesformand i Letbek A/S sammen med Co-founder Anders Koefoed, der også er Head of Analytics & Data hos Målbar, vil diskutere mulighederne for at implementere Målbars LCA-screeningsværktøj i praksis, som Letbek det seneste halve år har testet.

7. august 2023, kl. 14:42 

Flere kan få plads på konference 28/9

Plastindustrien meddeler, at man oplever stor interesse for den kommende konference på Hotel Faaborg Fjord den 28. september, og i dén forbindelse har man netop fået frigivet flere pladser.


Der er stor interesse blandt Plastindustriens medlemmer for den kommende konference om LCA og plast på Hotel Faaborg Fjord, der holdes 28. september.

På konferencen vil der bliver gjort status for arbejdet med plastens miljøaftryk, og deltagerne vil blandt andet kunne høre om dels hvilke værktøjsløsninger og muligheder der findes til vurdering af plastens miljøaftryk, hvilke muligheder der er i Målbars online værktøj samt om tilknyttede cases fra medlemsvirksomhederne.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det er således omdrejningspunktet, når direktør Michael Bayer Thomsen, Zirq Medical, og bestyrelsesformand i Letbek A/S sammen med Cofounder Anders Koefoed, der også er Head of Analytics & Data hos Målbar, vil diskutere mulighederne for at implementere Målbars LCA-screeningsværktøj i praksis, som Letbek det seneste halve år har testet.

Se mere om den kommende konference og tilmelding ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik