Teknovation Logo
robot

 
  • Design specifikt målrette AM er en nøgle til at reducere tid og omkostninger forbundet med efterbehandling, fremhæver Wohlers Associates.

18. oktober 2021, kl. 07:32 

Wohlers-rapport om efterbearbejdning

Efterbearbejdning af 3D-printede emner er blevet kaldt branchens 'beskidte lille hemmelighed'. Nu udgiver det anerkendte analysehus Wohlers Associates en rapport på området. 


Ifølge Wohlers Associates' aktuelle rapport om efterbearbjdning af 3D-printede emner, så står processerne hertil i dag for næste 27 procent af omkostningerne ved et samlet AM-produktionsforløb.

Rapporten, der baserer sig på data fra 124 3D-print-serviceudbydere i 27 lande inden for plast såvel som metalprint, fremhæver endvidere, at der er stor viden på området, men at de erfarne virksomheder ofte holder på denne internt.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Af øvrige udgifter i et 3D-printforløb udgør forberedelsen cirka 14 procent af omkostninger og selve printproduktionen 59 procent.

Det lave niveau af videndeling gør, at mange virksomheder bliver nødt til 'at opfinde hjulet' en gang til, når de skal designe deres efterbehandlingsprocesser.

Med rapporten håber Wohlers Associates at kunne afhjælpe branchen med denne problematik, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik