Teknovation Logo
robot

 
  • Østrigske Engel demonstrerer blandt andet Cadmould-simulering på sprøjtestøbemaskinerne i Hal A5 på Fakuma 2021, der løber til og med lørdag den 16. oktober.

14. oktober 2021, kl. 07:22 

Med hurtigere simulering produceres mere

Engel demonstrerer på den igangværende Fakuma 2021-messe i sydtyske Friedrichshafen stadig større bredde inden for simulering, hvor der nu også er fuld adgang til Cadmould-simulering i CC200- og CC300-styringerne.


Fuld implementering af simuleringssoftware i plastsprøjtestøbemaskinernes styringer vinder fortsat mere indpas. Hos østrigske Engel demonstreres det i disse dage, hvordan man nu også kan anvende softwaren Cadmould fra Simcon på CC200- og CC300-styringerne.

I forvejen er styringerne forberedt for blandt andet Autodesks Moldflow og nu er der så fulgt op med Cadmould-implementering, så de besøgende ved selvsyn kan se, hvor meget processikkerheden optimeres og hvor hurtigt der kan simuleres, så man efterfølgende kan komme i gang med at producere, fremhæver Engels Paul Kapeller, der er producentens leder af Produktmanagement Digital Solutions.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den lettere adgang forener simulations-specialister med procesteknikere, så begge funktioner kan samles i én og samme operatør ved maskinerne, fremhæver Paul Kapeller videre:

"Det gør, at man i den virkelige verden gennem den forudgående simulering har sikkerhed for sine processer, så nødvendige forbehold kan tages. For brugeren betyder det, at man hurtigere kan komme i gang med at producere, og dermed, at der kan produceres mere," understreger Paul Kapeller.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik