Teknovation Logo
robot

 
  • Den 2. og 3. november gælder det årets måletekniske dage ved Kyocera Unimerco i Sunds. På sidstedagen vil der også være adgang for unge interesserede, oplyser salgschef Jan Møgelmose, der her ses ved Renishaws Equator.

12. oktober 2021, kl. 17:12 

Måletekniske temadage i Sunds

Metrologidivisionen ved Kyocera Unimerco i Sunds ved Herning inviterer den 2. og 3. november til måletekniske temadage, hvor særligt måletekniske processer og digitalisering denne gang er i fokus.


Ved tidligere lejlighed har der været måletekniske temadage hos Kyocera Unimerco i Sunds har virksomhedens egne målelaboratorier været omdrejningspunktet. Og sådan er det også den 2. og 3. november, når dørene igen slås op. Samtidig bliver der så også stillet skarpt på hvordan de opsamlede måledata kan anvendes, og hvordan måleprocesserne kan bindes optimalt sammen.

Alt sammen over to dage, hvor programmet begge dage er det samme, og hvor fagfolk er velkomne begge dage, mens unge interesserede fortrinsvis bydes inden for den 3. november, oplyser salgschef Jan Møgelmose, Kyocera Unimercos Metrologidivision.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Temadagene foregår på egen adresse i Sunds, og giver dermed deltagerne indtryk af hvordan det også vil være i den hjemlige produktion, fremhæver Kyocera Unimerco.

Der gives svar på hvordan brugerne optimalt kan binde egne måleprocesser sammen i praksis, og der blivet givet indblik i de seneste produkter inden for måleudstyr og -software hertil.

"Det er en oplagt mulighed for at komme på to-mands-hånd med vores måleeksperter og få hands-on-demonstrationer af de seneste maskiner og det øvrige udstyr, når vi byder inden for til gratis temadage," siger Jan Møgelmose.

Han vurderer, at de fremmødte desuden vil have gavn af at netværke med andre fagfolk fra branchen. ved eventet samt naturligvis hente inspiration i det tilhørende program, der er identisk begge dage.

Læs mere om program og tilmelding ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik